Debakl u Beogradu: Cibona doživjela visok poraz na gostovanju

U 11. kolu ABA lige Cibona je u beogradskoj Štark Areni izgubila od Partizana rezultatom 102-66.

Vukovi su se držali dobro samo u otvarajućim minutama utakmice, no stvari na terenu su se počele mijenjati i Partizan je zagospodario ovom utakmicom i nije popuštao do kraja. Cibona je ubilježila tako i sedmi poraz ove sezone, na polovici lige ima i četiri pobjede i na donjem je dijelu ljestvice, ali s dvije pobjede više od konkurenata za ispadanje.

“Čestitao bi ekipi Partizana na zasluženoj pobjedi. Mi smo prvo poluvrijeme još i mogli parirati dok smo imali svježine i energije. Drugo smo se poluvrijeme ugasili iz koliko toliko objektivnih razloga jer smo jučer imali utakmicu u 17 sati, pa put u Beograd, što je velika potrošnja za naš roster. Ne kažem da bi bilo drugačije da smo imali svježinu. Drago mi je da smo igrali do kraja i da Partizan nije smanjivao gas cijelo vrijeme. Bolje je izgubiti i s većom razlikom, ali da te protivnik respektira i igra “u fulu”, nego da se odnosi podcjenjivački”, rekao je nakon utakmice trener Cibone Ivan Velić.

Podsjetimo, da je Cibona samo dan ranije odigrala utakmicu domaće lige protiv Vrijednosnica u Osijeku. U tjednu ispred nas Cibonu čeka u četvrtak ogled protiv Zadra u gostima u HT Premijer ligi, a nakon toga za vikend i gostovanje kod Mornara u ABA ligi. Tu počinje drugi sezone.


Komentari