‘Dat ćemo život za kartu’: Maksimir se puni, Bjelica u vatru gurnuo Šunjića i Kadziora

FOTO: Zagreb.info

Sat vremena prije utakmice sve je spremno. Dinamo će ugostiti moćnu Benficu u sklopu prve utakmice osmine finala Europske lige.

Zadnjeg veznog umjesto Ademija igrat će Ivan Šunjić, a desno krilo umjesto Hajrovića Damian Kadzior. Šunjić je u ranijim utamicama odlično zamijenio Ademija. U grupnoj fazi baš na Maksimiru načeo je mrežu Fenerbahčea.

Nadamo se da će i Benficinu.

Navijači već odavno pristižu na Maksimir, a ima i onih bez karte. Dvojica mladića iz Vinkovaca do zadnjeg se trenutka nadaju da će uspjeti nekako nabaviti karte.


POGLEDAJTE VIDEO:

Iz Dinama je ranije stiglo priopćenje da će Torcida, odnosno njeni pripadnici moći sjesti na zapadnu tribinu, ali bez obilježja Hajduka ili Benfice. Evo priopćenja:

“Niti jedan gledatelj s ulaznicom za tribine predviđene za smještaj domaćih navijača, a koji bi na ulaz došao s obilježjima Benfice ili Torcide zbog sigurnosnih rizika s takvim obilježjima neće biti pušten na stadion. U takvom slučaju gledatelj će moći ući ako obilježja ostavi van stadiona. Isto će se dogoditi i ako tijekom utakmice neki od gledatelja na tribinama predviđenim za domaće navijače bude istaknuo navedena obilježja.”

Komentari

loading...
-->