DANAS NAVIJAMO ZA NAŠE HOKEJAŠE: Medvjedi u Rusiji idu po nove gostujuće bodove (VIDEO)

Photo:Igor Soban/PIXSELL

Medveščak je s dvije pobjede odlično započeo gostujuću sezonu.

Nakon otvorenja domaće KHL sezone, hokejaši Medveščaka uputili su se na najduže putovanje godine. Kroz četiri tjedna odigrat će osam utakmica na gostujućem ledu prije povratka u Zagreb. Niz kreće danas 6. rujna u 18:00 sati u Nižnjekamsku, Neftehimik areni, gdje će Medvjedi pomoći istoimenom klubu otvoriti domaću KHL sezonu, donosi Medveščak.com.

Medveščak je odlično započeo sezonu s dvije pobjede, a potom je u Domu sportova upisao pobjedu i dva poraza.

“Iskoristit ćemo raspored koji je pred nama i poraditi na onome na čemu moramo, prije svega realizaciji u napadu. U ovom trenutku naša momčad treba doprinose kroz cijeli sastav, i da naši najbolji igrači i budu najbolji na ledu”, komentirao je glavni trener Medveščaka Gordie Dwyer.

Momčad Medveščaka sezonu je započela u gostima, i to odlično jer su čak oba puta pobijedili. Trener Medvjeda nada se da će i ponovno biti tako.

“Znamo da nas čekaju neka teška gostovanja, gotovo puni mjesec na putu. No, moramo se naučiti nositi s time i kroz to napredovati. Sezonu smo započeli u gostima, i to uspješno pa imamo određeno samopouzdanje”, dodao je.

Medvjedi su odmah pri dolasku odradili prvi trening, a hoće li doći do još jedne pobjede u gostima saznat ćemo već danas.


Komentari