DALIĆ RAZOTKRIO SVE ADUTE! Evo kako će Hrvatska izgledati protiv Mađarske

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju u 18 sati gostuje na Groupama Areni u Budimpešti gdje će odigrati susret drugog kola E skupine kvalifikacija za EP 2020. protiv Mađarske.

Momčad je u subotu odradila trening i bila kompletna te su svi igrači spremni za sutrašnji ogled. U momčad se vraća Dejan Lovren koji je propustio utakmicu prrotiv Azerbajdžana zbog suspenzije, a od prve minute će zaigrati i Marcelo Brozović i Ante Rebić. Brozović je protiv Azera dobio poštedu, dok je Rebić zaigrao posljednjih pola sata.

Izbornika Zlatka Dalića ohrabruje i oporavak Tina Jedvaja koji je trenirao nakon ozljede mišića i mogao bi uskočiti na poziciju desnog beka.

Hrvatska bi na Groupama Arenu, dakle, mogla istračati u sastavu Kalinić – Brekalo, Vida, Lovren, Barišić – Modrić, Brozović – Rebić, Rakitić, Perišić – Kramarić.

Ulaznice su planule gotovo u sekundi, a na tribinama će biti i oko 1.300 hrvatskih navijača. Ovaj predivan stadion je otvoren u kolovozu 2014. godine na mjestu na kojem se nalazio stadion Alberta Floriana. Na njemu svoje domaće utakmice igraju Ferencvaros i mađarska nogometna reprezentacija.

Izgradnja stadiona stajala je nešto više od 40 milijuna eura, a u UEFA-inoj kategorizaciji dobio je najviše četiri zvjezdice. Na ovom stadionu će se ove godine igrati i finale ženske Lige prvaka.

Dodajmo kako hrvatski navijači polako dolaze u Budimpeštu. Sve ih je više na ulicama u središtu grada i sjajno se zabavljaju. Dio navijača će doći i na dan utakmice jer je do Budimpešte ima tek nešto više od 350 km iz Zagreba, a iz Slavonije i daleko manje,

Nažalost, za sve zainteresirane nije bilo dovoljno ulaznica zbog malog kapaciteta stadiona.


Komentari