Dalić poludio! ‘To je Hrvatska! Nemojte me provocirati!’

Pixsell

Izbornik Zlatko Dalić danas je spketakularno dočekan i u svom Varaždinu.  Tisuće Varaždinaca dočekale su izbornika na Kapucinskom trgu, na kojem su ih zabavljali Zaprešić Boysi, Tony Cetinski, Thompson, Prljavo kazalište, Klapa Kampanel, Mejaši i Dobre vibracije.

Izbornik je na varaždinski trg stigao oko 19 sati

“Veličanstveno je bilo u Zagrebu, ali sad mi je srce punije kad vidim kako me moj grad dočekao. Ja imam moje Livno, ali se ponosim na ovaj grad koji mi je s NK Varteksom dao priliku da budem ovo što jesam. Da nije bilo Varaždina, ja nikad ne bih postigao ovo u životu. Ja s ponosom kažem da sam Varaždinec”, rekao je Dalić okupljenima.

Trgom se orilo “Zlatko mi te volimo!”, a Dalić je odgovorio:

“Volim i ja vas! Mogu ja biti izbornik Brazila ili voditi Barcelonu, ali ovo će mi uvijek biti najljepši posao.”

Novinari su upitali izbornika tko je izabrao Thompsona da bude u busu s igračima i pjeva na Trgu, a reakcija inače staloženog Zlatka Dalića bila je žestoka.

“Nemojte mi takva pitanja, došli smo se veseliti, a ne pričat o pjevačima, kakvi pjevači? To je Hrvatska – Lijepa li si! Sad vi mene to pitate, pa Hrvatska je druga na svijetu, imajte respekta prema Hrvatskoj, prema ovim ljudima, prema svemu. Nemojte me provocirat”, rekao je vidno uzrujani izbornik koji se kasnije ipak ispričao novinaru.


Komentari