Dalić objasnio zašto nema Rebića: Hrvat mora napraviti ovaj potez kako bi se vratio

Foto: PIXSELL

Hrvatska se polako okreće novom ciklusu utakmica, novom lovu na ključne bodove. Termini za Cipar i Slovačku su početkom listopada, nije to tako daleko…

Izbornik Dalić jučer je tako objavio svoja imena i popis je to koji itekako podsjeća na onaj rujanski. Ima i nešto promjena, vraća se Luka Modrić, tu su debitanti Josip Stanišić i Kristijan Jakić, a u momčad se vraća i Josip Brekalo.

Ipak javnost je dakako najviše na “iglama” oko situacije s Antom Rebićem. Nestašni Hrvat briljira u dresu Milana, no još ga nema na popisu kod Dalića.

Na ledu je i dalje, a evo kako je to sam izbornik prokomentirao:

“Izbor igrača je moj i od ostatka stožera i mi iza njega stojimo i za njega odgovaramo. To smo procijenili i to je moja odluka. Idemo dalje. Vjerujem tim igračima, vjerujem da mogu napraviti rezultat i da mogu odgovoriti našim zahtjevima”, rekao je Dalić u kratkom javljanju za RTL.

“U reprezentaciju se ulazi s dobrim igrama i ponašanjem koje je u skladu s onim koje se traži u reprezentaciji.”, dodao je.

Zna što očekuje od svojih igrača.

“S obzirom na to kako smo u rujnu igrali dobro, mi sad to trebamo ponoviti. Igrati s puno energije i motiva te biti još bolji. Ako to ponovimo, osvojit ćemo novih šest bodova. To je naš plan, to je naš cilj”, zaključio je.


Komentari