DALIĆ IZABRAO POSTAVU ZA ČEŠKU: Obrana kao i protiv Engleske, ali u ‘špici’ promjena

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon gubitka protiv Engleske, Hrvatska se nogometna reprezentacija sprema za utakmicu ovog petka protiv Češke koja je u prvom kolu Europskog prvenstva uvjerljivo pobijedila Škotsku.

Naime, navijači su kritizirali izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića, jer u prošlog utakmici nije pružio priliku Nikoli Vlašiću od prve minute, no čini se da će Vlašić morati biti neko vrijeme na klupi i protiv Češke.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Sudeći prema prošlim izjavama i treninzima, pretpostavlja se da će se izbornik odlučiti za formaciju s kojom smo igrali finale Svjetskog prvenstva 2018. godine, 4-2-3-1, a postava će Hrvatske izgledati ovako:

4-2-3-1: Livaković – Vrsaljko, Vida, Ćaleta Car, Gvardiol – Modrić, Kovačić (Brozović) – Perišić, Kramarić (Vlašić), Rebić (Brekalo) – Petković

Iako se Lovren vraća, čini se da će obrana biti identična onoj kao i protiv Engleske, a na vrhu će napada biti Petković koji nije puno pokazao u utakmici prvog kola, no i dalje se smatra najboljim odabirom za najisturenijeg igrača.


Komentari