CURA KOJU JE NAVODNO ISTUKAO DINAMOVAC POJAŠNJAVA: ‘Angažirala sam Čedu Prodanovića i otkrit ću vam još nešto’

dnevno.hr

Nakon povijesne utakmice i pobjede u osmini finala Europa lige nad Benficom, Maksimir je zatresao potencijalno veliki skandal. Osječanka Iva Bošnjak tvrdi kako ju je iste večeri kada je Dinamo trijumfirao, fizički napao igrač Dinama, Nigerijac Iyayji Atiewmen, koji je zimus stigao iz Gorice za gotovo tri milijuna eura.

Djevojka je istupila prvo na Instagramu tvrdeći da je sve prijavila policiji, ali da ovi nisu reagirali na licu mjesta već da su je uputili da problem riješi privatnom tužbom. Međutim, priča je tu stala. Policija se bavi istragom, u Dinamu ne žele komentirati slučaj niti pribjegavati sankcijama dok nadležne institucije ne obave svoj posao, a Nigerijac je sve navode oštro demantirao putem društvenih mreža.

U međuvremenu se javila i još jedna djevojka koja tvrdi kako je Atiemwen i nju zlostavljao i to seksualno, ali za razliku od Ive Bošnjak, ona je ostala anonimna.

No, priča je potom naglo stala, sve dok Iva Bošnjak nije odlučila otići jedan korak dalje. Prije tjedan dana podnijela je kaznenu prijavu.

  “Podnijela sam kaznenu prijavu 13. ožujka, a ovim putem zahvaljujem medijima što su stali uz mene jer, nažalost, da nije bilo vašeg pritiska ne bih dobila prilku za kaznenu prijavu, već samo za privatnu optužnicu kao što su mi gospoda u plavom rekla nakon događaja koji sam prijavila. Ali nakon vašeg pritiska promjenili su svoje mišljenje!! Ali ne stajem ovdje, uskoro idem i s privatnom tužbom o kojoj ćete znati uskoro više”, napisala je Iva Bošnjak na svom profilu.

Isto tako, Bošnjak  je otkrila kako je angažirala uglednog odvjetnika Čedu Prodanovića da ju zastupa na sudu u slučaju s Atiemwenom.

“Prepustila sam sve odvjetniku. Ali mogu reći da neću odustati i da ću se boriti do kraja i istina će izaći na vidjelo. Još ću vam otkriti kako moja kaznena prijava nije jedina, protiv njega (Atiemwena nap.a.) je kaznenu prijavu podigla i druga djevojka”, veli Iva Bošnjak.

Usput nam je otkrila i kako je prijavila loše postupanje policije, koja ju je ostavila i odbila joj pružiti adekvatnu zaštitu i pomoć, pučkom pravobranitelju, a već je poslala i prvu prijavu.

 

dnevno.hr


Komentari