ČUDESNI ČAČIĆ NASTAVIO NIZ: ‘Ozljeda? Nadam se da je samo oštećenje živca’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamo je slavio 4:1 protiv Slaven Belupa i tako samo nastavio čudesan niz. Čak 10 pobjeda u 11 utakmica, impresivne brojke samo se nastavljaju nizati…

Trener Modrih svakako je zadovoljan uvjerljivom pobjedom.

“Uvijek je teško odigrati kvalitetno nakon reprezentativne stanke. Sretan sam zbog tri boda. Iako je rezultat velik nismo lagano došli do pobjede. Sretno smo došli do vodstva, a onda je Slaven došao do poravnanja., rekao je Čačić i nastavlja:

“Na kraju je do izražaja došla naša kvaliteta. Nije lako prebaciti se igračima u glavi nakon reprezentativnog izbivanja. Moram čestitati igračima”, dodao je Ante.

Momčad iz Koprivnice je u dobroj formi i stoga je ovaj rezultat dosta dobar, čak četiri gola…

“Slaven Belupo je ove sezone u 6 utakmica bez primljenog gola. Mi smo došli do zaslužene pobjede, ali dobro su stajali i bili su dosta agresivni. Bilo je dosta poteškoća, ali važno je da smo zadržali dinamiku. Kao što smo i ranije naglašavali, nama je nacionalna liga najvažnija”, dodao je Dinamov trener.

Govorio je i o ozljedi Josipa Mišića

“Ozljeda? To ćemo tek vidjeti. Nadam se da je riječ samo o oštećenju živca u stopalu i da će biti sve ok”, rekao je Čačić.

Na kraju je upitan za komentar sljedećeg Dinamovog suparnika, RB Salzburga, u Ligi prvaka.

“Dosad ih nisam podrobno pratio, ali od sada hoću, kao i moji suradnici. Učinit ćemo sve da složimo dobru igru. Neće nam biti lagano, pokazali su u ove dvije utakmice da se mogu nositi i protiv Chelseaja i Milana.”

U srijedu kreću novi izazovi, Dinamo traži bodove protiv Salzburga…

Komentari