Cro Cop u šoku: ‘Bit će mu draže da je krenuo u ekspediciju po Antarktici u japankama’

Ne znamo kako se usudio zamjeriti Mirku Filipoviću

Mirko Filipović jedan je od najvećih u sportu kojim se bavi, a s time dolazi i pozornost javnosti, kako pozitivna, tako i ona neželjena. Cro Cop svakako je među najpopularnijim borcima, pogotovo u Japanu, u kojem ga slave kao da je njihov.

Upravo zbog toga jedan se “genijalac” dosjetio da bi mogao iskoristiti njegovo ime i “okrenuti neku lovu”. Naime, svoj proizvod odlučio je plasirati uz Mirkovo odobravanje, odnosno izmislio je izjave u kojima ga Filipović podupire. Problem je samo što Cro Cop ne zna ni da taj proizvod postoji, piše Dnevno.

“Jutros mi je nekoliko prijatelja poslalo nekakav link gdje sam ja ‘dao’ intervju i hvalio i reklamirao nekakav preparat revolucionarni, bla bla, bla. Neki idiot se dosjetio da bi to moglo biti fora i nadrobio svašta. Ali što je tu je, ne može se čovjek boriti s tim. Pogotovo u današnje vrijeme društvenih mreža i bezbrojnih internetskih portala. I svašta sam doživio, ali da netko objavi izmišljeni razgovor sa mnom to nisam”, napisao je Filipović na svom Facebook profilu.

Čini se da mu to nikako nije dobro leglo, a onaj koji se dosjetio tog “marketinškog rješenja” pošteno mu se zamjerio.

“Haha, pa ne možeš vjerovati. Ali ako saznam tko je taj ‘poslovni genije’ bit će mu draže da je krenuo u ekspediciju po Antarktici u japankama nego što se pravio pametan i inovativan”, napisao je Mirko na kraju.

Komentari