CRO COP ISPRIČAO ANEGDOTU IZ BOLNICE! Mirko nikada nije bio ovako uplašen: ‘Doktore, što ćemo sada’?

http://www.profightstore.hr/

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović polako se oporavlja od posljedica moždanog udara. Cro Cop više nikada ne smije ući u ring kao profesionalac, ali borac kakav je, već se uhvatio treninga i vraća se u formu.

Ipak, svako malo otkrije neke detalje iz svojih bolničkih dana, a ovaj put je s obožavateljima podijelio jedan od najstrašnijih trenutaka u životu.

“Ovako je mene doktor utješio po završetku magnetne rezonance mozga nakon što sam hitno hospitaliziran zbog moždanog udara. Po dolasku u bolnicu odmah su me odveli na magnet da vide o čemu se radi. Došao sam do MR uređaja i legao unutra. I kad sam nakon 20 minuta trebao izaći, vidim njih četvorica oko uređaja i hvataju me za ruke i noge i pridižu polako. Rekoh, pa što vam je, jeste poludili? Pa mogu sam. Veli jedan, nemoj sam, mi ćemo. Ma dajte, što vam je, zašto me zafrkavate? I vidim tad glavnog doktora i onda ide razgovor s ove sličice. Kad mi je rekao što sam doživio i pokazao mi snimak, stao mi je sat na ruci od straha. Rekoh, pa što ćemo sad? Veli doktor, ne mudruj, nego lezi na kolicai ideš na odjel”, napisao je Filipović.

Komentari

loading...