Ćosić stigao na posao: ‘Ponaša se najnormalnije, ne mogu vjerovati da ih se još nije kaznilo’

Foto: Screenshot

Drago Ćosić vratio se na posao iako je afera, u kojoj je upravo on glavni lik, na vrhuncu. Naime, navodno je na crno prodavao karte za finale SP-a s kolegom Sašom Dedićem, i to po cijeni od 18.500 eura. EBU je to javio HRT-u, točnije od njih su zatražili da se očituju o cijeloj situaciji, a nitko na našoj javnoj televiziji nije ni znao da je tko zatražio četrdeset (!) karata za utakmice na Svjetskom prvenstvu.

Neke njegove kolege negoduju jer sada ispada da se za sve znalo još na dan finalne utakmice Hrvatske i Francuske, a njih dvojica još nisu kažnjena iako su firmi (HRT-u) nanijeli ogromnu sramotu, prenosi Večernji.

Pokrenut je interni postupak, ali Ćosić se na poslu pojavio najnormalnije, kao da se ništa ne događa. Tako je bilo cijelo vrijeme od kraja Mundijala, odnosno protekla dva mjeseca. Međunarodni incident je buktio, a Ćosić je dolazio na posao te je trebao i komentirati prijateljsku utakmicu Hrvatske i Portugala.

Naposljetku je povučen s tog zadatka jer je u javnost procurila vijest i preprodaji karata, a u Portugalu je na kraju bio samo privatno, kod kćeri koja tamo studira. Izvori s HRT-a govore kako se o njegovoj aferi uopće nije govorilo otkako se vratio na posao.

Piše Željka Orešković


Komentari