ĆORIĆ OTKRIO PRAVU ISTINU: Pregovarao s Realom, Cityjem i Bayernom, ali zbog ovoga je ostao u Dinamu

Facebook

“I sam sam razgovarao sa Cityjem i Bayernom, bilo je još klubova, a razgovarao sam i sa skautom Reala. Ali, vidjet ćemo”, kazao je Ćorić.

Dinamo je u prošlome kolu savladao Split 1:0 i došao na “milimetar” od nove krune. Dinamo ovu sezonu, jednu od najtežih i najturbulentnijih u posljednjih deset godina (a možda i više), duguje ponajviše mladim igračima koji su u brojim utakmicama svojim golovima i dobrim nastupima “čupali” vrijedne bodove. Jedan od ključnih igrača ove sezone bio je mladi Ante Ćorić, on se u razgovoru za Večernji, sjetno prisjetio svojeg debija za Dinamo kojeg je odigrao baš protiv Splita.

“Tada sam igrao 20, 25 minuta, prodao sam prvi ‘lažnjak’ u seniorskoj konkurenciji. Trema? Ma ne, pa i vodili smo uvjerljivo, dobili 5:1, pa nije bilo nekakve nervoze kad sam ulazio”, prisjetio se Ante.

Turbulentna godina

Od toga dana prošla je godina, a Ćorić je u međuvremenu proživio dosta dramatičnih trenutaka u Dinamu. Ćorić je krajem prošle godine javno izjavio kako želi napustiti klub jer je nezadovoljan tretmanom, a sada se osvrnuo na taj događaj. “Istina, bilo je puno toga, bio sam blizu odlasku, a završilo je ovako, da sam tu. I dobro da je tako završilo”, kazao je Ćorić pa objasnio kako je došlo do preokreta, “Razgovor i samo razgovor, s klubom, s ljudima, s trenerima je odnos sada odličan. To mi je bilo najvažnije, imao sam tada 18 godina, a komunikacija kluba sa mnom nije bila dobra, a sada se sve okrenulo, sve je super.”

Ćorić s Dinamom ima ugovor koji je potpisao još kao 18-godišnjak, a progovorio je i o svojoj budućnosti, to jest ima li kakvih dogovora. “Nemamo nikakav dogovor, zasad sam u Dinamu, tu ću valjda i ostati”, kaže Ćorić.

Facebook
Facebook

“Razgovarao sam s Cityjem, Bayernom i Realom, no…”

Nema sumnje kako Ćorića polako vrbuju veliki klubovi, spominjali su se Manchester City, pa Bayern i na koncu Real koji ga je zamalo doveo u svoje redove na zimskom prijelaznom roku, a evo kako Ante to komentira. “Istina da bi svatko želio igrati u tako velikom klubu, ali sada sam ovdje i razmišljam o Dinamu. I sam sam razgovarao sa Cityjem i Bayernom, bilo je još klubova, a ja sam razgovarao i sa skautom Reala. Ali, vidjet ćemo”, kazao je Ćorić.

Naglasio je potom kako je još mlad i da ima vremena za transfere, te je istaknuo kako je i njemu, kao i njegovim prijateljima, draže igrati u Dinamu. “Žele da ostanem, gledaju i nogometno, misle da je to bolje za mene, jer tek mi je 19 godina, igram u svom klubu, u svom gradu. A i frendovi su mi pa im je draže da ostanem ovdje da me mogu gledati. Imam ugovor s Dinamom, mislim još četiri godine, i nadam se da ću još pola toga ugovora odraditi ovdje, igrati opet Ligu prvaka, ali opet, tko će znati što vrijeme nosi”, zaključio je Ćorić.


Komentari