ČOP SE VRAĆA U DINAMO NAKON ŠEST GODINA: ‘Vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu, pred nama su novi uspjesi’

Foto: Instagram/Facebook

Nakon što je prošao ždrijeb prvog pretkola, trener Dinama Damir Krznar, rekao je da bivši dinamovac Duje Čop trenira sa zagrebačkim nogometnim klubom, ali da još ništa nije službeno potpisao, jer mu ugovor sa Standardnom istječe krajem ovog mjeseca. No, unatoč tome, za par je sati sve bilo riješeno i sada je službeno – Čop se vratio na Maksimir nakon šest i pol godina.

“Duje Čop nakon šest i pol godina vratio se u maksimirski klub s kojim je potpisao ugovor! Čop je u svom prethodnom opusu u Dinamu „zaokružio“ brojke: odigrao je 110 službenih utakmica, postigao 60 pogodaka noseći pritom dres s brojem 90 što je, uz simboliku godine njegova rođenja, na neki način bila i „sugestija“ čestih pogodaka upravo u samoj završnici utakmice, u 90. minuti i(li) sučevoj nadoknadi”, objavio je Dinamo na svojoj službenoj stranici.

Čop pri potpisivanju ugovora nije skrivao da je jako sretan i ponosan što je ponovno u Dinamu, a tu je vijest objavio i na svojem Instagram profilu.

“Prošao sam s Dinamom brojne lijepe trenutke u svom prvom mandatu u dresu prvaka, a ovom prilikom čestitam stožeru, momčadi i klubu na ostvarenim povijesnim rezultatima u fantastičnoj prošloj sezoni. Trenera Damira Krznara i njegov rad dobro mi je poznat, ima dosta igrača s kojima od ranije imam kontakt, prije svega je to kapetan Ademi, i vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu”, kaže Čop. Dodao je i da se veseli svim izazovima te tvrdi da će na terenu dati sve od sebe.

“Vjerujem da su pred nama novi uspjesi Dinama na domaćem i europskom planu”, zaključuje Čop.

Naime, u Dinamu su ga u dvije i pol sezone vodila čak četvorica trenera – Ante Čačić, Krunoslav Jurčić, Branko Ivanković i Zoran Mamić. Iz kluba ističu i činjenicu da su mu pritom suigrači bili čak šestorica hrvatskih reprezentativaca s aktualnog popisa izbornika Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo: Šime Vrsaljko, Domagoj Vida, Milan Badelj, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović i Andrej Kramarić.

 

Komentari