ĆIRO PRIČAO O DERBIJU PA OTKRIO TKO JE NJEGOV FAVORIT ZA KLUPU DINAMA! ‘On bi se tamo sjajno uklopio!’

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Miroslav Ćiro Blažević vodio je pet reprezentacija u svojoj karijeri, Švicarsku, Hrvatsku, Iran, Bosnu i Hercegovinu te U23 Kinu, a sjedio je i na klupi najvećih hrvatskih klubova – Dinama i Hajduka.

Upravo je Ćiro pričao o velikom derbiju koji će se danas odigrati na Maksimiru, ali je otkrio i tko je njegov favorit za klupu Dinama. Ističe kako njegovo mišljenje nije važno, ali smatra da je hrvatska legenda najsposobnija za Dinamo.

“Ima jedno nepisano pravilo – kada dođe ovi trener, on svojim dolaskom stvori pozitivan impuls i gotovo sam siguran da će Dinamo biti u natjecateljskom naboju”, započeo je Ćiro.

Izabrao legendu

Ćiro je u velikom razgovoru za Tportal ispričao svoje viđenje derbija i tko je njegov favorit za klupu Dinama.

“Moram odmah reći, žao mi je Damira Krznara jer nije pravedno što se dogodilo. Novi trener je tu, kako kažu, nova metla. Mislim da možemo očekivati da će Dinamo u ovom susretu biti u pravom izdanju te da su favoriti na Maksimiru. Neće biti nimalo lako, ali nakon ispadanja iz Kupa, Dinamo će morati napraviti ono nemoguće. Što znači da će morati nadmašiti svoje trenutne kapacitete. To je uistinu pravi derbi, ali u ni jednom derbiju nema favorita tako da možemo očekivati veliku utakmicu”, priča Ćiro pa otkriva:

“Mislim da je Prosinečki najpozvaniji, ali nije bitno što ja govorim. Važno je što misle oni koji odlučuju, ali kad me već pitate, ja mislim da je Prosinečki pravi izbor. On bi se najbolje uklopio u mentalitet koji sjajno poznaje. Savršeno poznaje nogometnu materiju, ima puno iskustva, tako da je Robi moj izbor”, zaključio je.


Komentari