Ćiro bijesan nakon poraza: ‘Dalić ne vidi da je dečko loš i da više nije za reprezentaciju!’

Foto: Dnevno.hr

Ćiro Blažević nakon novog visokog poraza Hrvatske u Ligi nacija u subotu, na gostovanju kod Portugala (4-1) bez zadrške je govorio o razlozima poraza pa imenom i prezimenom prozvao čovjeka za kojega misli da je glavni krivac rezultata u Portu.

“Gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam. Ovako nešto moglo se očekivati. Većina naših igrača nije u natjecateljskoj formi i to se vidjelo, a nedostajala su nam i dva ključna igrača” rekao je Ćiro za Sport Klub.

 “Jedan čovjek posebno me razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Mateo Kovačić je prošle sezone žario i palio po Engleskoj, bio je najbolji igrač Chelseaja i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a u Portu je djelovao kao neprijateljski element u našim redovima!

Nije se brončani izbornik tu zaustavio s napadom. Zlatku Daliću, kaže, ne zamjera. Ali…

Dalić je čovjek koji bi ga iglom ubadao u guzicu da je mogao! Jedino mu možda zamjeram što je slijep i ne vidi koliko je dečko loš, da više nije za reprezentaciju! Prije dva dana govorio sam jednom novinaru L’Equipea kako će Kovačić postati naš nositelj i da se u Engleskoj probudio, a onda je odigrao onako”, rekao je Ćiro i dodao:

“Veliko razočaranje. Dečko koji je imao sve predispozicije da bude novi Boban ili Asanović postao je promašaj kojemu ovdje više nije mjesto”.


Komentari