Cibosi imaju priliku osvojiti prvenstvo i vratiti trofej

FOTO: Facebook/ KK Cibona / Ilustracija

Vukovi još jedno moraju pokazati da su jači od Cedevite.

U fantastičnoj atmosferi prepunog Draženovog doma Cibona je u trećoj finalnoj utakmici svladala Cedevitu i tako povela seriju s 2-1. Vukovi imaju dvije meč lopte, dvije prilike za osvojiti prvenstvo i vratiti trofej u klupske vitrine.

Prva prilika je u nedjelju, 28. svibnja u 20:00 sati u Domu sportova. Teren koji se već nekoliko puta pokazao kao domaći barem što se publike tiče. Veliku podršku svojih navijača Cibosi očekuju i u nedjelju. Trener Damir Mulaomerović svjestan je prednosti koju njegova momčad ima, ali prevelike euforije u ekipi nema. Vukovi žele odraditi posao do kraja i sigurno će pronaći još energije u svojoj rezervi.

“Mislim da je najvažnija stvar da sa se nakon pobjede na svome terenu dobro odmorimo i osvježimo. Imamo malo vremena za oporavak i regeneraciju. Probat ćemo se odmoriti i završiti ovu priču u nedjelju u Domu sportova. Sigurno da neće biti lako. Cedevita je preiskusna ekipa koja će dati sve od sebe da izjednači. Odlučivat će tu dosta energija momčadi, ali i psihološko stanje. Mislim da u zadnje vrijeme, s obzirom na ono kako izgledamo, imamo pravo nadati se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i završiti prvenstvo u nedjelju,” rekao je trener Vukova uoči velikog nedjeljnog susreta.

Igrač Petar Marić očekuje maksimalni angažman svoje momčadi, podršku navijača i nada se osvajanju titule već u nedjelju: “Trebamo se maksimalno pripremiti i odigrati na nivou na kojem smo odigrali prošle tri utakmice. Mislim da će nervoze biti više na njihovoj strani jer igraju na domaćem terenu i moraju vratiti seriju za odlučujuću utakmicu. Imali smo veliku podršku navijača u ovim finalnim utakmicama. Očekujem takvu podršku i u Domu sportova gdje ćemo, nadam se, proslaviti osvajanje prvenstva.”

Četvrtu finalnu utakmicu možete pratiti od 20:00 sati u izravnom prijenosu na HRT2 i TV Arena Sport.


Komentari