CIBONA U BEOGRADU Jovanović:’Očekuje nas najteže moguće gostovanje u malo nezgodnom trenutku’

Foto: Igor Soban/Pixsell

Igrači Cibone otputovali su za Beograd gdje će u ponedjeljak odigrati utakmicu protiv Zvezde. Utakmica se igra u sklopu 10. kola AdmiralBet ABA lige od 18 sati uz prijenos na Arenasport kanalu. Bit će ovo jedna od najtežih utakmica sezone za naše igrače te se nadamo što boljoj predstavi.

Trener Vladimir Jovanović: “Očekuje nas najteže moguće gostovanje u malo nezgodnom trenutku. Zvezda je sjajna euroligaška ekipa, odlično složena i vođena od strane Dejana Radonjića. Njihove odlične igre i pobjeda protiv Zenita dovoljno govore o iskustvu i kvaliteti ekipe. Nismo imali ništa vremena za posebne treninge i pripremu, noć nakon utakmice s Alkarom mi smo već na putu. Odraditi ćemo sve maksimalno koliko možemo i nadam se da će moji igrači to i prikazati. Mi moramo dati sve od sebe, parirati energijom i zalaganjem te odigrati utakmicu sa što manje grešaka.”

Lovro Gnjidić izjavio je: “Nakon neugodnog poraza od Alkara idemo na teško gostovanje. Moramo skupiti glave, pripremiti se najbolje što možemo i odigrati mušku, tvrdu utakmicu. Ukoliko to sve ispoštujemo mislim da si nećemo ništa moći predbaciti.”