CIBONA RAZVALILA ŠIBENKU! U Draženovom domu se s razlogom slavilo nadmoćnim rezultatom

U 24. kolu HT Premijer lige Cibona je u Draženovom domu ugostila Šibenku i slavila rezultatom 80-57.

Bila je to potpuno drugačija utakmica od one na Baldekinu koja se igrala prije 20 dana. Cibosi su bili uvjerljivi cijeli susret. Na poluvremenu su izabranici trenera Jovanovića vodili s 11 poena razlike (41-30), da bi već početkom drugog poluvremena i prelomili susret kada su pobjegli na +20 (50-30), nakon čega više nije bilo povratka za Šibenčane. Planinić i Drežnjak su vodili Cibonu sa 14 poena a Mustapić i Novačić su ubacili po 11. Na strani Šibenke je pak jedini dvocifreni bio Freeman s 14 poena.

“Čestitam igračima na pobjedi. Nismo počeli utakmicu kako smo željeli. Razumljivo je da s obzirom na ritam i nismo bili energetski na nivou kao u prethodnom periodu. U drugom poluvremenu smo onda našli i energiju i pristup je bio bolji i na početku poluvremena smo već prelomili utakmicu. Individualna kvaliteta je došla do izražaja i uspjeli smo podijeliti uloge i sačuvati snagu za ono što nas očekuje dalje”, rekao je Vladimir Jovanović.

Ivan Novačić je poručio da su igrali timski i odigrali dobru utakmicu.

“Ovo je bila potpuno drugačija od one na Baldekinu i vidi se da se dižemo. Shvatili smo utakmicu maksimalno ozbiljno i takav ćemo pristup imati bez obzira tko bio s druge strane. Okrećemo se Budućnosti koja nas čeka u subotu”, poručio je.

Dženan Rahimić je komentirao kako je Cibona u utakmicu ušla ozbiljno.

“Nije bilo odmaranja glavnih igrača, igrali su s najjačima i drago mi je da su nas tako shvatili. Imali smo skraćenu rotaciju, na dan utakmice su dva igrača otpala, no momci su dobro igrali, borili su se i ja im čestitam”, zaključuje Rahimić.

Komentari