Cibona poražena od Mornara

162

Košarkaši Cibone poraženi su u Draženovom domu od Mornara u 21. kolu ABA lige rezultatom 79:82.

Čestitam Mornaru na pobjedi i na ulasku u playoff. Ovo nam se događa cijelu sezonu, igramo odlično pa se raspadnemo. Stalno radimo iste greške”, izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice trener Cibone Ante Nazor.

“Ne znam kako bih objasnio savršenu igru u prvoj i zadnjoj četvrtini pa onda lošu igru u drugoj i trećoj četvrtini. Ne smijemo ovako izgledati na zadnjoj utakmici ABA lige na domaćem terenu. Periode dobre igre moramo pretočiti na cijelu utakmicu. Ne možemo biti zadovoljni”, zaključio je Nazor.

“Dobro smo počeli. Imali smo nekoliko pogrešaka u obrani koje smo ispravili tijekom utakmice. Nismo planirali ovako igrati, vratili smo se u igru, ali na kraju nismo uspjeli stići do pobjede”, podvukao je Cibonin košarkaš Aaron Geramipoor.

Najbolji strijelci u redovima domaće momčadi bili su Žorić sa 29 poena te Rozić i Ratkovica sa po 12 poena, dok je goste predvodio Raley- Ross sa 25 koševa

“Zahvaljujem se Ciboni na gostoprimstvu. Mi smo izgubili ritam ulaskom druge petorke i Cibona je napravila razliku sve do druge četvrtine kada smo se probudili i napravili prednost. U zadnjoj četvrtini smo pali, jedva smo čekali kraj, no na kraju smo pobijedili što je dobro za naše samopouzdanje i za ono što nas očekuje dalje”, kazao je trener gostiju Mihailo Pavičević nakon susreta.

” Cibona je dobra ekipa. Ispred nas su teške utakmice. Igrali smo dobro, no možemo bolje. Bitno je da smo na kraju pobijedili”, izjavio je nakon utakmice igrač Brandis Raley- Ross.

Sljedeću utakmicu Cibona će u Draženovom domu biti gost Hermes Analitici u novom kolu domaćeg prvenstva. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 7.ožujka u 18 sati.

Cibona – Mornar (28:15, 6:31, 15:20,30:16 )

CIBONA: Bilinovac 3, Uljarević 2, Ratkovica 12, Geramipoor 4, Žorić 29,  Ćorić, Gilbert, Novačić 9, Bošnjak 2, Rozić 12, Ljubičić, Tomas 6

MORNAR: Pavićević, Ćalić, Mićović 5, Needham 12, Mijović 2, Pavić 4, Vujošević 1, Mugoša 9, Raley Ross 25, Vranješ 14, Bakić 8, Luković 2