Cibona kreće na Split bez kalkulacija, podržite ih, ulaz je besplatan!

FOTO: Facebook/ Cibona

U posljednjem kolu regularnog dijela domaćeg prvenstva Vukovi će ugostiti KK Split.

Momčad Splita vodeća je na tablici A-1 lige dok se Cibosi nalaze na četvrtom mjestu. Bit će neizvjesna situacija do samog kraja u borbi za doigravanje.

Trener Damir Mulaomerović protiv Šibenika nije mogao računati na Sulejmanovića i Gospića, ali se nada kako će momčad biti kompletna u posljednjem kolu.

„Dolazi nam Split koji je lider na tablici. Zadnje je kolo i moramo biti maksimalno oprezni. Dobili su nas već jednom u Splitu. Njima ova utakmica ne znači koliko nama. Poslije velike pobjede u Šibeniku, gdje smo se odigrali na vrhunskom nivou, nalazimo se u dobrom ritmu i sada nam samo pobjeda igra. Idemo bez ikakvih kalkulacija. Nadam se da ćemo riješiti ove sitne ozljede i odigrati na visokom nivou te krenuti u završnicu s pobjedom,“ rekao je Damir Mulaomerović.

Kapetan Marin Rozić s nestrpljenjem očekuje utakmicu:

„Čeka nas uzbudljiva završnica prvenstva. Zadnje kolo odlučuje puno toga. Počelo se šuškati o nekim kalkulacijama, ali nas to ne zanima jer mi idemo pobijediti. Ne zanima nas na koga ćemo ići u četvrtfinalu, idemo samo na pobjedu. Split je odlična ekipa, dobro posložena i naši su dužnici iz prvog dijela prvenstva. Osobno jedva čekam da krene utakmica. U dobrom smo ritmu i mislim da će ovo završiti pozitivno za nas. Oni su iskusna i dobra ekipa, spoj iskusnih i mladih igrača koji znaju što hoće i imaju odličnog trener. Njima znači puno ova utakmica jer su u borbi za prvo mjesto što im olakšava put prema finalu tako da smo spremni na veliku borbu.“

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 23.travnja u 18:00 sati u Draženovom domu. Ulaz je slobodan!


Komentari