Cibona dominirala u četvrfinalu: Drežnjak se istaknuo s 3 asistencije i 14 poena

Foto: KK Cibona/Mihal Jacić

Prva utakmica četvrtfinalnog dvoboja HT Premijer lige u Draženovom domu odnijela je Cibona pobijedivši Furnire sa rezultatom 98-76.

Cibosi su cijelo vrijeme uspjeli kontrolirati rezultat, a trener Gašpar Okorn raspodijelio je minutažu među svim igračima.

Ipak, posebno se istaknuo, kao najbolji strijelac utakmice, Mateo Drežnjak koji je uz 3 asistencije postigao 14 poena.

“Od početka smo ušli jako u utakmicu sa serijom od 10-0 i uzeli tako kontrolu nad ritmom. Kasnije smo krenuli laganije da ne bi došlo do ozljeda, bilo je dosta i grešaka u nekim momentima no to ćemo nastojati ispraviti kako bi bili još bolji”, komenitrao je Drežnjak dinamiku na terenu nakon završetka igre.

Uz njega se ističe i Drežnjakov suigrač Danko Branković koji je ostvario double-double učinak s 12 ubačaja i 11 skokova. Fantastično je igrao i Jose Vildoza sa osiguranih 11 poena, a tu je također bio i mladi Luka Krajnović koji je imao 4 asistencije i 10 poena.

Zadovoljni Okorn teško je pronalazio riječi nakon sjajne igre.

“Ne znam što da kažem, pobijedili smo, jedina pozitivna stvar je da vodimo 1-0 u seriji jer smo favoriti. Još jedna dobra stvar je što smo iskoristili svih 12 igrača i nije bilo ozljeda. No, neke stvari su bile loše, dopustili smo Furniru 22 skoka u napadu i 50 ukupno, mene od toga boli glava i ova utakmica mi je donijela više pitanja nego odgovora” komentirao je Okorn pobjedu svoje momčadi.


Komentari