CHRISTIANO RONALDO POSLAO PORUKU VATRENIMA: “Gledat ćemo se oči u oči kad istrčimo na teren”

Facebook

Nakon utakmice s Mađarskom, portugalska momčad završila je na trećem mjestu u svojoj skupini.

Susret s Mađarskom Ronaldo je prokometirao u nekoliko riječi: “Bila je to luda utakmica” i time je rekao sve. Zaista se prava drama odvijala na travnjaku, golovi su sijevali s obje strane terena, a na posljetku je upravo on spasio stvar i zabio za 3:3.

Presudna je zapravo bila utakmica Islanda i Austrije u kojoj je upravo islandska momčad zabila u 95.minuti i tako izbjegla susret s Vatrenima. Portugalci su sve samo ne nezadovoljni s ovakvim ishodom, tri puta su su gubili u okršajima s Mađarima i bili na korak od odlaska kući. Sjestan je toga i Ronaldo.

“Triput smo već jednom nogom bili na odlasku kući, triput smo lovili rezultat i na kraju se spasili. Naravno da smo željeli pobjedu i to prvo ili drugo mjesto, ali na kraju je bitno da smo se kvalificirali i izborili osminu finala. Za mene je posebna privilegija što sam proglašen igračem utakmice, ali naš prioritet je zapravo bila pobjeda. Nije nam to uspjelo, to treba reći”, rekao je strijelac dva prekrasna gola i dodao kako je rezultat iz druge utakmice presjekao i Portugalce:

Mislili smo da smo prošli dalje kao drugi, ali Island je zabio gol u zadnjim sekundama. Na kraju smo treći. Odigrali smo dobru utakmicu, ali bila je pomalo suluda. Mađarska je napadala, mi smo napadali, bilo je puno golova i strasti na terenu. Na kraju smo sretni jer smo prošli dalje“.

Znaju što ih čeka u subotu

Ronaldo je u srijedu navečer postao prvi igrač u povijesti koji je zabio na četiri europska prvenstva zaredom, ali i na sedam velikih turnira zaredom, kada se tome pribroje tri svjetska prvenstva, pišu Sportske novosti.

“To je još jedan moj rekord, ali svi oni dolaze nekako sami od sebe, prirodno. Ne mogu reći da nisam sretan zbog njih, ali prioritet je večeras bio prolazak dalje“.

U subotu Portugalce čeka naša Vatrena stihija koja se na ovom Euru promakla u jedne od najboljih momčadi.

“Sada nas tek čeka jako dobra momčad. Šanse su 50:50 i tko bolje odigra, proći će dalje. Hrvatska je opasna momčad s jako dobrim igračima. Ne može svatko pobijediti Španjolsku. Hrvati su to napravili i to moramo poštivati. No, mi znamo koliko vrijedimo i gledat ćemo ih ravno u oči kad istrčimo na teren”, poručio je Cristiano.


Komentari