ČAČIĆA TJERAJU NAVIJAČI, TRENER SE BRANI: ‘Razmazili smo se, stalno očekujemo pobjede Dinama’

Ante Čačić (Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX)

Na Maksimiru nema mira nakon što je Dinamo prvi put ove sezone u hrvatskom prvenstvu završio utakmicu bez pobjede. Poslije 1:1 u Varaždinu, krenule su poruke treneru Anti Čačiću da ode, s uzvicima koji su se mogli čuti dok je Čačić bio u razgovoru s novinarima nakon varaždinske utakmice.

‘Čačiću, odlazi’, vikali su navijači, a pritiska na trenera bilo je i u porukama na društvenim mrežama, s nezadovoljstvom Dinamovih navijača zbog toga kako momčad igra. U Varaždinu se to odrazilo i na rezultatu.

Nakon svega, Dinamov trener tražio je odgovore na pitanja o slabom nastupu svoje momčadi na ligaškom gostovanju.

‘Sedma utakmica u 21 danu’

‘Očekujemo pobjedu Dinama u svakoj utakmici, a ovo nam je bila sedma utakmica u 21 danu. Dosta je umora, a pred nama je utakmica sezone. Morali smo razmišljati o tome da se energetski ne potrošimo i u tome nismo uspjeli’, opisao je Čačić, spominjući i dolazeći susret s bugarskim Ludogorecom na Maksimiru u uzvratu trećeg pretkola Lige prvaka, što je nazvao utakmicom sezone za njegovu momčad.

Dinamo će u utorak s početkom u 20 sati protiv Bugara pokušati zadržati ili povećati prednost od 2:1 iz prve utakmice, odigrane u gostima, a za to, trebat će i bolji nastup nego u Varaždinu.

Odao priznanje Varaždincima

‘Varaždin se bespoštedno borio, a mi smo napravili previše pogrešaka i tako smo izgubili tečnost u igri. Moramo se obnoviti za utorak. Razumijem navijače koji žele Dinamo na 100 posto, ali u sportu to ne ide tako’, dodao je Čačić o nastupu zagrebačkih Plavih na varaždinskom gostovanju.

Slijedi Ludogorec, a prije novog nastupa protiv Bugara, Dinamov trener vratio se na gostujuću utakmicu, odigranu ranije ovog tjedna, u utorak. ‘Prva utakmica mogla je otići na obje strane, a otišla je na našu.

Pogledao sam tu utakmicu još dva puta i dobio sam drugačiji dojam nego s klupe. Bili su opasni, ali mogli smo imati i veće vodstvo. Podjednaki smo, s time da mi imamo prednost’, najavio je Čačić ono što slijedi.


Komentari