ČAČIĆ UOČI SALZBURGA: ‘Domaćin je ipak pod malo većim pritiskom jer Dinamo ima bod više’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamo Zagreb u srijedu ide na noge austrijskom RB Salzburgu u sklopu 3. kola grupne faze Lige prvaka, a potencijalna tri boda bi izabranike Ante Čačića približila novom ‘europskom proljeću’. Čačić je na konferenciji za medije istaknuo da će Austrijanci biti pod malo većim pritiskom.

“Domaćin je ipak pod malo većim pritiskom jer Dinamo ima bod više, a mi ćemo napraviti sve da tako ostane i nakon utakmice. Igramo protiv kvalitetne momčadi koja je to pokazala i prošle godine, prezimila u Europi, igrala Ligu prvaka. U dvije utakmice protiv Milana i Chelseaja pokazali su da su dobri, ali i Dinamo je pokazao da nije uljez u ovoj skupini”, kazao je Čačić pa nastavio.

“Očekujem dobru utakmicu, a što se momčadi tiče, upitni su Mišić i Ristovski. Za Mišića još ima šansi, no za Ristovskog teško. Obojica su bitni igrači, ali Dinamo ima roster koji može udovoljiti zahtjevima ovakve utakmice. Mišić ima izgleda da nastupi, ali za Ristovskog sam definitivno odlučio da neću riskirati, tako da ga nećemo vidjeti na utakmici”.

Bodovi bi bili zlata vrijedni

Podsjetimo, Dinamo je senzacionalno slavio na otvaranju skupine protiv snažnog Chelseaja, a pogodak odluke postigao je Mislav Oršić. Nakon toga su ‘Plavi’ poraženi na gostovanju kod Milana, a rezultat je bio 3:1 u korist ‘Rossonera’.

Utakmica RB Salzburg – Dinamo na rasporedu je u srijedu, od 18:45, s prijenosom na HTV 2.


Komentari