DIRLJIVA GESTA PODRŠKE NAŠEM KAPETANU: Čačić se vratio u Hrvatsku zbog pogreba

Facebook.com

Kapetan reprezentacije, Darijo Srna, nakon utakmice je saznao da je izgubio oca.

Na konferenciji za novinare, nakon odrađenog treninga u Deauvilleu, nije bilo našeg izbornika. On se uputio u Metković na pogreb oca Darija Srne, a pred novinare je izašao njegov zamjenik Ante Miše, piše Net.hr 

“Skautirali smo tursku reprezentaciju i pogodili skoro u svemu. Jedino što nismo realizirali šanse koje smo stvorili. To i nije kritika. Turci do 90. minute nisu imali pravu šansu. Zadovoljni smo, odigrali smo na visokoj razini”, kazao je Miše koji se osvrnuo i na utakmicu koja slijedi.

Hrvatsku u petak čeka okršaj sa Česima.

Oni su ozbiljniji od Turske, uostalom, bili su ispred njih u skupini. Imaju jednu zvijedu, Rosickog, ovi ostali su diciplinirani, vraćaju se, rade prekršaje nakon izgubljene lopte. Sigurno je da mi nećemo kalkulirati”, pojasnio je Čačićev asistent. Nakon Češke smo u drugom krugu natjecanja, samo se i dalje moramo držati dobro, kao i protiv Turaka.

Ne smijemo kompromitirati rezultat protiv Turske. Mislim da imamo dovoljno iskusnih i kvalitetnih igrača. Nadam se da ćemo već nakon Češke biti u drugom krugu”, dodao je Miše i pohvalio Modrića:“Luka je jučer doktorirao. To je doktor nogometa i svi mu moramo skinuti kapu. Pokazao je da je vođa ove generacije i da ćemo s njim, ako ostane na takvom nivou, napraviti velik rezultat.”

“Srna je pravi kapetan”

“Niti jednog trenutka nismo razgovarali hoće li Darijo Srna preskočiti utakmicu protiv Češke jer nismo imali vremena. Poznavajući Darija, koji je znao da mu je otac teško bolestan, očekujemo da će biti spreman za Češku. Svi mu trebamo odati počast, on je pravi kapetan.”

Nema bojazni za Ćorluku, igrat će, samo se odmarao

Trening u Deauvillu propustio je i Vedran Ćorluka, kojemu je na je turski igrač laktom razbio i raskrvario glavu. No, liječnik reprezentacije, dr. Boris Nemec izjavio je kako će Ćorluka biti spreman za Češku u petak.

“Ćorlukino je stanje dobro, danas je preskočio trening da malo miruje. Jučer smo mu šivali glavu, ali je kod udaranja lopte opet prokrvario. Danas smo ga odlučili poštedjeti. Bit će spreman za Češku”, kazao je dr. Nemec govoreći i o ostalim igračima.

Zasada su svi čitavi

“Perišić je osjetio grčeve u zadnjim minutama i zato je tražio zamjenu. No, i on će biti spreman za petak. U reprezentaciji sam 20 godina, još niti jedne pripreme nisu bile kao ove, prošle bez ozljeda. Niti ovo s Vedranom nije ništa posebno, osim što je jako krvario. Strinić se požalio na zadnju ložu, ali također se radi o zamoru. On je završio utakmicu pa nije ništa ozbiljno”, kazao je dr. Nemec.


Komentari