BRUTALAN NAPAD NA PROSINEČKOG NAKON PORAZA! Hrvatski trener još nije doživio ovakve uvrede

Hrvatskom treneru i legendi Vatrenih, Robertu Prosinečkom baš i ne cvjetaju ruže. Krenulo mu je sjajno na klupi reprezentacije BiH, momčad je sjajno igrala u Ligi nacija, a on već dugo nije izgubio utakmicu… Zapravo poraz od Finske u kvalifikacijama za Euro 2020. bio mu je prvi natjecateljski otkako je preuzeo BiH u siječnju lani i treći sveukupno. Međutim, utakmica s Finskom bila je važna za plasman na Euro, a BiH nikad gore nije izgledala.

Kompaktna Finska nije jaka momčad, ali ima ideju te jednostavan i jasan sustav. BiH je za njih jaka momčad, ali takvo rasulo u momčadi moralo je doći na naplatu. Grogiranost, nepovezanost, nekoherentnos među redovima, bezidejnost… I da ne nabrajamo, uglavnom izgledali su katastofalno, a veći problem od toga jest činjenica da Prosinečki, nakon dva mjeseca pripreme, nije imao baš nikakvu ideju kojom bi ih prodrmao.

Činjenica je, rezultat je do sada maskirao stvarno stanje u reprezentaciji BiH, a mnogi će se sjetiti Čačićeve ere na klupi Hrvatske kada je ovaj nizao pobjede, a igra je bivala sve gorom o gorom. Navijači gube strpljenje s Prosinečkim, kao što su nekada s Čačićem. Zamjeralo mu se već da ne odrađuje dobro zamjene, da sporo reagira, da je taktika nedosljedna, da nedostaje discipline. Greške su obostrane, krivi su i on i igrači podjednako, ali uskoro će se naći na još žešćem udaru kritika jer navijači inzistiraju na plasmanu na Euro, dogodi li se još jedna ovakva utakmica taj će cilj biti gotovo nemoguć.

Navijačima je već polako dosta i društvene mreže su preplavili negativni komentari na račun Prosinečkog i njegovih igrača.

 

Adnan Pato Karalić@patozmania

Toliko je ova utakmica bila loša da ne znam gdje da počnem. Da nije Šehić odbranio 3 puta moglo bi ovo danas biti 5-0. Sa ovom igram ne bih ni pobjedili Kosovo, Latviju itd. Prosinečki sa 100 problema prije utakmice sa Italijom. I to samo za manje od 3 dana. Nek nam je sa srećom.

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Adnan Pato Karalić

BiHfootball@BiHFootball

Nije problem izgubiti, to je sastavni dio sporta. Ali problem je kad se vuces po terenu i igras preko one stvari.

Denis Sarajlic@SarajlicDenis

Hoce li iko komentarisati da Prosinecki nije ni uradio 3. izmjenu…?

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Denis Sarajlic
Pogledajte druge tweetove korisnika/ce .

Adi ??@EjVi79

Kamara je Bešića izvozao kao malo dijete. Prosinečki čeka 80min da nešto uradi po tom pitanju. To je to razumijevanje fudbala. Tukki igra sa Mariom Vrančićem. Mario Vrančić sjedi na klupi. Tukki je dao 2 gola. Roberte odlazi. 

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Adi ??

Kenan Elezović@kenan_elezovic

Prosinečki amater.

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Kenan Elezović

BiHfootball@BiHFootball

Finland 2-0 Bosnia-Herzegovina.

Please ref, blown the whistle.

Dinooc@DinoBettings

Prosinecki needs to get the noga

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Dinooc

Adi ??@EjVi79

Ovaj Robert Prosinečki je dokrajčio reprezentaciju. Pod njegovim vodstvom nismo odigrali utakmicu za pamćenje. Sve one pobjede su bile slučajne. Prema tome otkaz već večeras. Odličan si igrač bio. Qrac si od trenera. Odjebi. @NFSBiH


Komentari