BRUNO PETKOVIĆ NIJE OTPUTOVAO U LONDON! Dinamo ide po bod znatno oslabljen

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Danas na listi igrača Dinama koji su otputovali u London, na zadnji susret grupnog dijela Europa lige protiv West Hama, oslabljena za odličnog napadača Brunu Petkovića, koji je ostao u Zagrebu zbog zdravstvenog stanja.

Dinamo ide na noge Englezima u nezgodnom trenutku, forma Modrih je u padu, izgubili su derbi na Maksimiru od Hajduka, a i trener Kopić mora pohvatati uzde momčadi.

Ipak navijači se nadaju kako je u Modrima ostalo dovoljno snage kako bi izborili željeni bod, koji bi ih ostavio u Europa ligi i na proljeće.

Konsolidirati momčad

Novi strateg Dinama Željko Kopić je tako prije puta u London izjavio:

“Proljeće je osigurano, ali u London idemo s ambicijom da ostvarimo pozitivan rezultat, popravimo našu igru i ostvarimo bod koji nam nosi proljeće u Europskoj ligi. U prvi plan stavljam klub, Dinamo i igrače koji su motivirani da se vrate na pravi put. Jedini fokus i koncentracija je na tome da ekipu dovedem u stanje da odigra kvalitetnu utakmicu”, rekao je Kopić pa obavijestio tko neće igrati:
“Svi igrači su dobro osim Petkovića kojeg zbog zdravstvenog statusa ne vodimo na put. Svi igrači fokusirani su i motivirani, i tko god istrči će dati apsolutno sve da ostvarimo dobar rezultat”, naglasio je trener Modrih, te se osvrnuo na protivnika:

“Analizirali smo ih, oni isto imaju ogroman broj utakmica u kratkom vremenu i sigurno će napraviti promjene. Uz respekt prema West Hamu, trebamo gledati sebe. Moramo gledati na svoju izvedbu”, završio je Kopić.

Dinamo ima još jedno osigurano proljeće u Europi čak i ako sve pođe po zlu za momčad iz Maksimira, ali vrijeme je da Modri odigraju napokon jednu utakmicu koja će sve podsjetiti koju kvalitetu imaju Plavi u svojim redovima.


Komentari