BREKALO POKAZAO ŠTO ZNA: Briljirao golom na derbiju, a onda dao poprilično čudnu izjavu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Jučerašnji derbi, osim Brekala, komentirali su Henriquez, Šovšić i Antolić.

Dinamo je u srijedu 6. travnja odigrao pružio možda i najbolju partiju nakon Arsenala u rujnu. U uzvratnoj utakmici polufinala Kupa, Dinamo se poigrao s Hajdukom i slomio ih s visokih 4:0. Sve je funkcioniralo po planu, obrana je odigrala koncentrirano i smireno svih 90 minuta, vezni red je bio izrazito učinkovit i organiziran, a napad je djelovao moćno i suvislo. No, već se na samome startu utakmice dogodilo nešto fantastično, napokon smo vidjeli Brekala u njegovom najboljem svijetlu.

Mladi je talent otvorio utakmicu prekrasnim golom u drugoj minuti i tako nastavio svoj niz protiv Hajduka. Nakon utakmice Brekalo je kratko komentirao svoj nastup i kazao jednu poprilično čudnu izjavu. “Odličan osjećaj, odigrali smo dobru utakmicu, pokazali puno više od Hajduka i zasluženo slavili. Moj gol? Uh, jako sam sretan. Cijeli sam dan razmišljao o utakmici, nisam mogao pronaći bolje vrijeme za svoj prvi gol u Dinamu. Nadam se da mi neće biti i jedini“, ispričao je mladi Brekalo i ostavio puno upitnika ovom posljednjom rečenicom. Nadamo se samo kako Brekalo time nije nagovijestio svoj odlazak iz kluba, pa ćemo to protumačiti kao šalu.

Rezultatom oduševljeni i ostali igrači

Zadovoljstvo jučerašnjom utakmicom iskazao je i Damir Šovšić, koji je odigrao fantastičnu partiju. “Trener mi je ukazao povjerenje, ja sam dao sve od sebe. Da, mislim da mi je ovo bila najbolja utakmica u dresu Dinama . Još smo jednom pokazali da nam nitko ne može parirati kada smo mi pravi. Evo, danas smo baš bili dobri, odigrali odličnu utakmicu”, kazao je Šovšić, prenosi goal.com.

Sretan je bio i Angelo Henriquez koji nije imao sreće pred vratima Hajduka. “Bilo je odlično vrijeme, mi smo odigrali jako dobru utakmicu. I pokazali da smo bolja momčad od Hajduka. Moja igra? Zadovoljan sam, moram biti. Osjećam se odlično, naporno treniram, ali danas sam promašio nekoliko prilika. Ipak, njihov mi je vratar dobro obranio onaj pokušaj”, izjavio je Angelo Henriquez koji je upisao čak tri asistencije. “A dobro, to je uvijek dobar osjećaj. Proigravati suigrače, ali sam danas nešto i ja morao zabiti. No, bit će još prilika”, zaključio je.

Na kraju se dojmovima priključio i Antolić koji je samo kratko poručio: “Da, očekivao sam više od Hajduka”. Očekivali su gotovo svi, barem kakav-takav otpor, ali Hajduk je “skinuo gaće” na samom početku susreta i dozvolio Dinamu da se u potpunosti razmaše i uspostavi kontrolu.

>>> BREKALO ‘KURI FRKU’ PRIJE NOVOG DERBIJA: Pročitajte kako se mladi talent majstorski narugao ljutom rivalu


Komentari