BREKALO IMA TRI DANA ZA ODLUKU: Dinamo s talijanskim velikanom vodi bitku za nekadašnjeg Vatrenog

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Dva kluba ostala su u bitci za Josipa Brekala – Dinamo i Fiorentina. Torino i Vertona su odustali i ostala su sada dva kluba koji za sada jedini imaju pravu ponudu.

Viola bi, prema njihovim informacijama, danas mogla dogovoriti uvjete s njemačkim klubom, a spominje se odšteta od milijun i pol eura.

Brekalo već ima iskustva u elitnom razredu talijanskog nogometa. Igrao je za Torino i skupio 32 nastupa i pri tome zabio 7 golova. Bilo je to prošle sezone kada je bio na posudbi.

Povratak u Dinamo

1 euro = 7,53450 kuna

Trener Fiorentine Vincenzo Italiano htio bi ga imati na raspolaganju za dvoboj protiv Torina prvog dana veljače, a isto tako, napominju kako je Brekalo posljednju utakmicu odigrao krajem listopada.

Brekalo je Dinamo zamijenio Wolfsburgom u ranoj dobi nakon samo jedne prave seniorske sezone. Često je spominjao svoju ljubav prema modrom dresu pa će biti zanimljivo hoće li se sada vratiti.

Nekadašnji Vatreni je i želja Dinama jer odlaskom lijevog krila teško će se naći bolje rješenje od samog Brekala. Dinamo je navodno dao ultimatum od 72 sata da se odluči.


Komentari