BRAVO DEČKI! Juniori se plasirali u polufinale Svjetskog rukometnog prvenstva

FOTO: hrs.hr

Hrvatska muška juniorska reprezentacija niže sjajne uspjehe na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj!

Naime, u četvrtfinalnoj utakmici, juniori su nadigrali Tunis rezultatom 27:24 (13:9), te osigurali nastup među četiri najbolje momčadi svijeta.

polufinalnom ogledu, protivnik Hrvatskoj bit će Portugal, a susret je na rasporedu u subotu, 27. srpnja 2019. godine s početkom u 20:30 sati.

Nakon utakmice, posebno je sretan bio izbornik, Davor Dominiković.

“Čestitao bih prije svega dečkima što su sačuvali hladnu glavu, kada smo u drugom poluvremenu u nekoliko navrata, imali priliku da se odvojimo na 6-7 pogodaka razlike, ali to nismo uspjeli pa nas je ponovno čupala obrana. Tako je bilo u nekim trenucima i u prvom poluvremenu. I trener Dinko Đanković i ja stalno ponavljamo, i nećemo odustati od toga obrana i samo obrana. Treba nam odmor jer smo imali dva izuzetno teška, zahtjevna susreta u dva dana. Veliki posao do sada su odradili svi ljudi u stožeru, od trenera vratara Marko Markiša, kondicijskog trenera Danijela Brajkovića, preko fizioterapeuta Željka Kercela i tehnika Zdravka Miirilovića, koji radi čuda da nam nađe bačvu za hladu kupku i najbrži mogući oporavak. Što se tiče Portugala, ponovit ću ono što sam i ranije govorio, oni su za mene i prije prvenstva bili favorit broj jedan. Nakon naše utakmice prišao sam njihovom izborniku i to ponovio, te mu rekao da ćemo se mi sigurno ponovno sresti”, kazao je Dominiković.


Komentari