BOYSI NAJAVLJUJU HAJDUK: ‘Ljudi, ujedinili smo se, to je ono najvažnije’

Foto: Damir Krajač/CROPIX

U subotu u 20 sati na maksimirski stadion dolazi Hajduk. Nije to samo veliki derbi kako se dekadama naziva ova utakmica, to je ujedno i promocija novog (starog) prvaka.

Dinamo će slaviti, bez obzira na rezultat, Hajdukovci će im morati čestitati, a Dinamovi navijači će uživati u slavlju.

Pripreme najžešćih navijača zagrebačkih “modrih”, iz navijačke skupine Bad blue boys, traju danima, još od povratka iz Šibenika gdje je prvenstvo praktički i zaključeno.

“Bilo nam je divno, to su trenuci koji se pamte. Taj divan osjećaj se mora nastaviti. U Šibeniku smo čekali naslov, dočekali ga. Sad ćemo ga proslaviti. Da, i danima se pripremamo”, veli nam član ove skupine čiji pripadnici bježe od medija i ne žele se predstavljati.

Dodaje i kako su sretni jer se njihova navijačka grupa u ovom zanimljivom prvenstvu homogenizirala.

“Svi su se usredotočili na momčad i njene nastupe i davanje podrške. K tome, vidimo i pozitivan impuls kod igrača, nakon svake utakmice dođu nas pozdraviti i dugo pjevaju s nama. To nam puno znači”, naglašava.

Dodaje i kako će se naslov prvaka slaviti danima.

“Utakmica protiv Hajduka uvijek je posebna, a ova će biti najposebnija. Vjerujem da će sjeverna tribina biti puna, a vidjeli ste koliki su bili redovi za ulaznice. Ljudi se baš vesele ovome trijumfu. Sigurno je razlog tome i što je borba za naslov bila žestoka i zanimljiva. I mi navijači smo bili tu uvijek uz momčad, uvjeren sam da smo im dali pritom dodatnu snagu”, otkriva BBB-ovac.

Osvrće se i na činjenicu da na Maksimir dolaze i navijači Hajduka.

“Oni su nam nebitni, ovo je naša proslava i oni su tu višak. No, ako žele vidjeti kako izgleda jedna proslava novog prvaka onda mogu nešto naučiti. S obzirom da ih se većina niti ne sjeća kada je Hajduk zadnji puta bio prvak (prije 17 godina, op.a.). Slavlje nam ne mogu pokvariti, pa sve je gotovo”, poručuje.

Ono što uvijek zanima navijače Dinama je pripremaju li Boysi neko iznenađenje na tribinama poput neke posebne koreografije.

“Znate da je to uvijek tajna. Bit će, ali o kakvoj koreografiji će biti riječ to nećete saznati”, ostao je misteriozan naš sugovornik.

Komentari