Boysi najavili tradicionalan korteo : ‘Kad se svi skupimo tu počinje život koji drugi ne shvaćaju!’

Foto: Zagreb.info

Navijačka skupina Bad Blue Boys za sutra priprema pravi spektakl. Naime, BBB-ovci su za sutra najavili tradicionalni korteo; šetnju navijača, koja od 19 sati kreće s trga prema Šalati, gdje se održava natjecanje Trofej Dinamu.

U emotivnoj pozivnici, čuvari grada i anđeli Dinama pozvali su sve svoje vjerne simpatizere i navijače da im se pridruže u šetnji, koja se već godinama održava u Zagrebu.

“Korteo je puno više od onog što mislite. Korteo je kada smo svi jedna masa,kao jedno tijelo u duhu i ljubavi i emocijama prema onome kaj nam znači i kaj živimo. Ovdje dolazimo ne jer moramo jer već to volimo,to nam je u krvi. Ovdje stvaramo zajedno uspomene koje ćemo pamtiti i prepričavati budućim generacijama.”, napisali su BBB u objavi pa nastavili:

“Kad smo svi zajedno, nije bitno odakle smo, koliko nas ima jer kad se svi skupimo tu počinje život, život koji drugi ne razumiju i ne shvaćaju, ali mi da, mi znamo zašto i zbog koga! Imamo priliku napraviti nešto što nismo vidjeli godinama! I kako ćemo to napraviti?
Svi cemo doći, biti kao jedno i samo spontano kad krene ta žar u nama i taj duh pobjede,  duh Dinama, neće nam biti kraja. Jer smo mi Boysi, i mi smo sinonim za nešto spektakularno, duh ulice Zagreba, naše domovine i zato vas sve pozivamo da budete dio tog KORTEA i da zajedno napravimo takav događaj da ce se pričati godinama! Mi se nadamo da ste uz nas i da ste spremni za show! Svi na KORTEO!”, stoji u najavi sutrašnjeg događaja.

Arhiva

Tradicija koja će se održati i ove godine

Za komentar o ovom događaju upitali smo jednog od članova navijačke skupine Bad Blue Boys, Davorina Karačića, koji ovakve događaje ne propušta.

“Ovo je tradicionalni odlazak Boysa na Šalatu, to se njeguje već dugi niz godina”, kazao nam je Karačić pa nadodao kako Boysi vole i podržavaju ovu manifestaciju te se vesele svake godine kada svojim spektalularnim korteom uveličaju ovaj sportski događaj.

Ne sumnjamo da će BBB i sutra napraviti pravi spektakl na ulicama Zagreba te da će ova divna šetnja još jednom pokazati njihovo pravo lice – lice koje voli i poštuje grad, klub i sve dobro što se u Zagrebu događa. Jer to su BBB, a to će sutra ponovo pokazati u svojoj spektakularnoj šetnji.


Komentari