(FOTO) Boysi iz Hercegovine poslali poruku Zdravku: Evo što su mu poručili

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Zdravko Mamić uoči izricanja presude iznenadno se zaputio “potražiti mir u Međugorju”, otkud poručuje da je BiH njegova druga domovina te da će se vratiti “kad on to bude želio”.

Međutim, po svemu sudeći mir ondje teško da će naći. Naime, treba imati na umu da veliki broj navijača upravo iz Hercegovina pripada Bad Blue Boysima, najžešćim Mamićevim protivnicima.

Nakon Mamićevih “preformansa” s Brda ukazanja i poruka prepunih “mira i ljubavi” uoči izricanja presude, hercegovački Boysi odlučili su mu uputiti žestoku poruku.

Poruke su se slale i iz Ljubuškog i to ispred same Mamićeve kuće gdje se bivšem čelniku Dinama obratila Torcida.

"Neka institucije rade svoj posao"Ukoliko danas u Osijeku Zdravko bude osuđen nepravomoćno na kaznu zatvora veću od 5…

Gepostet von Izagola.hr am Dienstag, 5. Juni 2018

Čini se da Zdravku Mamiću boravak u Hercegovini neće biti tako ugodan, pogotovo u slučaju osuđujuće presude.

Podsjetimo, ako Mamić danas bude osuđen na kaznu višu od 5 godina, sud će mu poslati obavijest, a ako bi se na nju oglušio, uslijedila bi tjeralica.Međutim, BiH neće ga izručiti, nego bi bio priveden tek u slučaju da pokuša prijeći granicu.

Ako izrečena kazna bude manja od 5 godina, Zdravko Mamić na slobodi bi čekao njezinu pravomoćnost. Ukoliko bude oslobođen, iz sudnice bi izašao kao slobodan čovjek.

Najveća kazna u ovom slučaju jest zatvor od 15 godina budući da ga se u postupku spominje u dvije točke optužnice, a za svako od tih djela propisana je kazna do 10 godina zatvora. Objedinjena, ne može prelaziti iznad 15 godina.


Komentari