BOYSI DIŽU ZAGREB NA NOGE: Pred Dinamom je najvažnija utakmica sezone!

facebook/futsal dinamo

Naime, nakon pobjede u Istri protiv Potpićana (2:3), malonogometaši Dinama su stigli na prag ulaska u Prvu malonogometnu ligu, a navijači, koji su ujedno i jedni od pokretača projekta “Futsal Dinamo” i ovog puta pružit će snažnu podršku s tribina. Unatoč vidljivoj igračkoj kvaliteti, podrška je malonogometnom Dinamu važan čimbenik kojim ovaj zagrebački klub “odskače” od konkurencije. Mali nogomet ne uživa toliku popularnost kao veliki pa je atmosfera na ovim utakmicama premija i ostalim klubovima.

Dinamovi navijači pozivaju sve zaljubljenike u plavu boju da podrže Dinamo u ključnoj utakmici za izravan ulazak u elitni rang domaćeg malog nogometa.

Prenosimo poziv BBB-a sa službenih stranica:

“Utakmica koja nam slijedi ove nedjelje protiv MNK Crnice u Domu Sportova 2  (19.00) ključna je utakmica za naš malonogometni klub!

Pobjeda nam praktički donosi ulazak u prvu ligu, a ne treba posebno naglašavati što promocija u najviši rang donosi Dinamu, ali i nama kao grupi i koliko bi važno bilo da se taj veliki uspjeh napravi već u prvoj sezoni u tako jakoj konkurenciji.

Iako ćemo do kraja odigrati još jednu  utakmicu u Dvojci poslije ove, upravo ova utakmica je kruna cijele sezone kako i naše ekipe na parketu tako i naše tribine koja je kraj vjerojatno i najteže sezone u svojoj povijesti dočekala na nogama. Ova utakmica je nagrada za sve one koji su od početka bili dio ove priče oko MNK-a i dali dio sebe u jednu dugu i tešku, ali i veliku sezonu koja se bliži kraju.

Navijačima nije potreban nikakav poseban poziv za ovu utakmicu,  najjače ekipe naše tribine će se sigurno pojaviti u punim sastavima, a bitno je da se pridruže i ostali navijači Dinama da zajedno pomognemo Dinamu da dođe do još jedne pobjede u najvažnijoj utakmici sezone.”

 


Komentari