Boksač Filip Hrgović o svađi s bivšim trenerom i borbi s rivalom Babićem: Taj čovjek daleko je ispod moje razine

Foto: HRT screenshot

Zagrebački boksač, iz Dubrave, Filip Hrgović gostovao je u Nedjeljom u 2 kod voditelja Aleksandra Stankovića. U svojevrsnom životnom intervjuu govorio je o planovima za budućnost te da dugo iščekuje veliku borbu. Dotaknuo se i velikih planova rekavši da okuplja veću navijačku bazu koja bi mu neposredno omogućila veće i unosnije mečeve.

Jasno, Stankovića je zanimao i odnos Hrgovića s najvećim rivalom i čovjekom koji mu često ‘diže živce’, Alenom Babićem. Na to je Babić odogovorio kako je mislio da je Nedjeljom u 2 ozbiljna emisija, ali i da će iz poštovanja ipak odgovoriti.

“Taj čovjek daleko je ispod moje razine u boksačkom, a pogotovo ljudskom smislu, ovo na što je spao, ova prozivanja, na to se ne želim spuštati. On nije u mojim planovima i mislima, ja imam svoju priču, gradim je u ringu, izgradio sam je rezultatima, on svoju gradi na vrijeđanju mene i prozivanju i glumljenju klauna”, objasnio je Hrgović.

Foto: HRT screenshot

Buduće borbe

No, ipak odgovorio je i kako ipak ostavlja otvorenu mogućnost da se bori s Babićem, ali ako će imati slobodan period.

“Nema puno vjerojatnosti da se ona dogodi, jedino u slučaju ako ću imati slobodan period, možda sad nakon što odradim eliminacijsku borbu pa dok čekam borbu za svjetsku titulu. Ako ima financijskog smisla za mene i moj tim, može se dogoditi ta borba, ali jedino u slučaju da pobjednik nosi sve”.

Svađa uoči Olimpijskih igara

Razgovarali su i o dugogodišnjoj svađi njega i bivšeg trenera Leonarda Pijetraja koja je kulminirala na Olimpijskim igrama u Riju 2016.

“Mislim da bih osvojio zlato da se tad nismo posvađali. To me je poremetilo, nismo se skupa ni vozili na mečeve. Izgubio sam od Yoke, a mnogi misle da sam tu pokraden. Ja sam s njim sve riješio, ništa mu ne zamjeram. Hvala mu na svemu dobrom, a loše sam zaboravio”, rekao je Hrgović.

 


Komentari