BOBAN SE MALO ZAIGRAO?! U Milan želi dovesti čak četiri Hrvata, evo tko je posljednji u nizu

Zvonimir Boban (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Dalo se naslutiti kako bi dolaskom Zvone Bobana u Milan na poziciju šefa nogometnih operacija, klub mogao posegnuti za kojim hrvatskim reprezentativcem kao pojačanjem. Međutim, već su četiri Hrvata na popisu želja Zvone Bobana. Dejan Lovrem, Andrej Kramarić, Nikola Moro, a sada je posljednji na listu dospio Mateo Kovačić, koji je prema svemu sudeći otpisan u Real Madridu.

Nedavno je u španjolskim i talijanskim medijima plasirana informacija da se delegacija Milana, predvođena Bobanom i tehničkim direktorom Paolom Maldinijem sastala s predstavnicima Reala kako bi razgovarala o mogućim transferima, a čini se kako je tu bilo govora i o dolasku Kovačića.

Međutim, Milan ima i konkurenciju jer hrvatskog reprezentativca želi i Inter, njegov bivši klub sa znatno većom platežnom moći od financijski devastirnog Milana. Za Kovačića Real ne bi trebao tražiti više od 35 milijuna eura koliko i vrijedi prema Transfermarktu. Milanu puno toga ovisi o tome koga će prodati jer samo tako mogu namaknuti novac za pojačanja, a najbliži odlasku je najskuplji igrač momčadi Gianluigi Donnarumma, koji bi trebao otići za minimalno 60 milijuna eura.


Komentari