BOB SAPP NAJAVIO MFC: ‘Putovanje do Zagreba bilo je dugo, ali prekrasno’ (FOTO)

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Pomogao je i pri vaganju boraca.

Bob The Beast Sapp stigao je u Zagreb i koliko vidimo dobro se provodi. Već je stigao do kluba H2O da provjeri kako napreduju pripreme za party, a podružio se i s našom poznatom manekenkom Kristinom Lumbar.

Kada se ne zabavlja mora obaviti i neke službene stvari vezane za Munja Fighting Championship čiji je i domaćin. U petak ujutro tako se zaputio do Westina gdje je pozdravio sve prisutne i održao s organizatorima pressicu za medije.

Zagreb.info
Zagreb.info

Borilački spektakl “Munja Fighting Championship  – MFC“ održat će se 21. siječnja u zagrebačkoj dvorani Kutija Šibica.

Nastupiti će borci sa područja Hrvatske, ali i regionalne borilačke scene.  MFC  je potvrdio sve borce, a u glavnoj borbi večeri nastupiti će ponajbolji regionalni borac lake kategorije Matej Truhan u borilačkoj areni poznatiji pod nadimkom „DoKoske“, uz koji je osvojio brojne nagrade i trofeje. 30-godišnjak rodom iz Krapinskih Toplica svoju sportsku karijeru započeo je trenirajući nogomet, da bi ga prije desetak godina splet okolnosti odveo u svijet borilačkih vještina. Uz svakodnevne treninge u zagrebačkoj podružnici American Top Team-a, koji slovi za najveći MMA tim na svijetu, njegova je želja borba na najvećoj pozornici UFC-a.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

S druge strane MFC spektakla u Zagrebu naći će se Ronald Paradeiser, 19-godišnjak iz Slovačke koji usprkos mladosti već slovi za žestokog protivnika. Član borilačke akademije Octagon iskustvo je stekao u lakoj kategoriji, u kojoj do sada u srazu s protivnicima broji tri pobjede i dva poraza. Dok iskusni promatrači tvrde da njegovo vrijeme tek dolazi, mladi MMA borac marljivo brusi talent u ringu.

Munja Fighting Championship – MFC u jednoj će večeri imati 10 borbi vrhunskih hrvatskih i regionalnih MMA boraca prema strogim MMA pravilima.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Na pressici je održano i vaganje boraca pa smo tako saznali i da zvijeza glavne borbe večeri Matej Truhan teži 77.5 kilograma.


Komentari