Bjelica u Dinamo došao čista obraza, a sad izlazi pod maskom ošišan na nulericu s milijunčićem

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nenad Bjelica više nije trener Dinama, prenosi Index. Ugovor je danas sporazumno raskinut nakon sastanka koji je trajao tri i pol sata.

Sukob Zdravka Mamića, šefa Dinama koji se od hrvatskog pravosuđa skriva u Međugorju, i Bjelice počeo je nakon šokantnog ispadanja hrvatskog prvaka iz Lige prvaka u posljednjim minutama utakmice protiv Šahtara, a kulminirao tek nakon što su Bjelica i igrači odbili rezanje plaća. Mamić je nedavno čak na Facebooku objavio primanja Nenada Bjelice i stručnog stožera, kojeg je potjerao nekoliko dana prije toga.

Bjelica je u Dinamo stigao 2018. godine nakon što je vodio bečku Austriju, Speziju i Lech. Osvojio je pritom dva naslova prvaka, kup te uspio prezimiti s Dinamom nakon 50 godina u Europi. Vodio je 99 utakmica, a pobijedio u čak 71 posto.

Nedavno je nakon rušenja Hajduka Bjelica rekao kako se vidi u Dinamu i sljedeće godine, ali je samo nekoliko dana kasnije za talijanske medije kazao da ne zna koliko će još ostati na Maksimiru te kako zna da ga prate neki klubovi.

“U Dinamu imam priliku raditi, u tri sezone smo osvojili tri naslova prvaka, no profesionalac sam i želim rasti. Osvajanje prvenstva u Dinamu je normalno, sada želimo rasti u Europi. Znam da sam zanimljiv nekim klubovima.”


Komentari