BIVŠI HAJDUKOVAC ODMJERAVA SNAGE S MODRIMA: ‘Žao mi je što dominiraju Hrvatskom, a navijači su im žestoki!’

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Bivši Hajdukov dragulj, Nikola Vlašić, a novi igrač engleskog West Hama, trebao bi u četvrtak debitirati za svoj novi klub i to protiv svoga starog znanca, Dinama.

Vatreni je ovog ljeta prešao u West Ham iz CSKA Moskve za 30-ak milijuna eura, a upravo je s Rusima prošle sezone igrao protiv Modrih, no taj susret nije mu išao u korist.

Sada je pak najavio ponovni susret, no ovog puta s drugim klubom, a o svemu se raspričao za West Ham TV. “Imam osjećaj da sam ovdje godinama, sve je savršeno! Atmosfera je fantastična, svi mi stoje na raspolaganju. Imaju sjajan odnos sa mnom”, rekao je Vlašić.

Nije uljepšavao

“Dinamo ima nekoliko jako dobrih igrača. Svake godine prodaju igrače, ali dovedu mlade nogometaše iz drugih hrvatskih klubova pa na kraju uvijek imaju dobru momčad. Navijači su žestoki, ali tribine nisu toliko blizu terenu pa nam to olakšava gostovanje na Maksimiru. Meni kao bivšem Hajdukovcu nije drago da Dinamo toliko dominira u Hrvatskoj posljednjih desetak godina. Imam lijepe uspomene s Maksimira, tamo sam postigao nekoliko golova za reprezentaciju, a nadam se da će mi biti još ljepše nakon četvrtka”, zaključio je.


Komentari