BIVŠI DINAMOVCI NA CIJENI: Španjolski velikan dvojicu vidi kao spasitelje

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Već nekoliko sezona na Camo Nou vlada nemir. Serija loših rezultata, promjena uprave i trenera te na koncu odlazak velikog Lea Messija. Sve to vidi se po ovogodišnjim neuspjesima, ali čini se da je uprava našla igrače koji bi ih mogli spasiti.

Nakon što su ovu zimu doveli dijete kluba, Traorea i posrnulu zvijezdu Arsenala, Aubameyanga, posrnuli div kreće po dvije bivše zvijezde Dinama. Radi se o Marcelu Brozoviću i Dani Olmu.

Maratonac iz Turopolja Dinamo je napustio u ljeto 2015. te od tada je u Interu. Već dugo traju trzavice između njega i uprave oko novog ugovora. Ako se Brozović odluči za  Barcelonu u nju će doći besplatno.

Olmo se vraća?

Olmo je Barcelonu zamijenio Dinamom u ljeto 2014. i ušao u legendu. Iz Dinama je došao u Leipzig, a čini se da ga Barcelona želi natrag. Olmo je pod ugovorom njemačkog kluba pa bi za njega katalonski velikan morao poslati veliku ponudu.

Osim bivših HNL zvijezdi Barcelona želi norveškog napadača, Haalanda. Na stoperskoj poziciji žele se pojačati s kapetanom londonskog Chelsea Cesarom Azpilicuetom i još jednim stoperom Bluesa, Andreasom Christensenom, a na meti im je i Gaya iz Valencije.

U Barceloni su do sada nastupala dva bivša igrača Dinama. Robert Prosinečki igrao je jednu sezonu bez zapažene uloge. Direktno iz Dinama u Barcelonu otišao je Alen Halilović, ali odigrao je samo jedan susret za A momčad.


Komentari