BIVŠI DINAMOVAC NASTAVLJA SA ŠKAKLJIVIM IZJAVAMA: Ibanez još jednom nahvalio Zvezdu i ocrnio Modre

Facebook

Ibanezu ovo nije prvi puta da podbada bivši klub i navijače, isto je napravio i prije nešto više od tjedan dana.

Nesuđeni hrvatski reprezentativac i bivši lijevi bek Dinama, Luis Ibanez, trenutno je igrač beogradske Crvene zvezde. U klub je stigao na lanjskom ljetnom prijelaznom roku, a od tada ne skida osmijeh s lica. No, Ibanez je nedavno počeo raditi nešto što navijači rijetko kada opraštaju, počeo je, naime, uspoređivati sadašnji i bivši klub. Još bi to moglo proći da je prije Zvezde igrao u, recimo, argentinskoj ligi, ali Ibanez uporno hvali Zvezdu, a s druge strane lagano bocka Dinamo, to jest, klub koji ga je i proslavio, klub u kojemu je bio čak nadomak hrvatske reprezentacije.

Ibanez je u svojoj posljednjoj izjavi kazao kako je atmosfera na utakmicama Zvezde baš onakva kakvu je pet godina sanjao u Dinamu. “Vrhunska atmosfera u svlačionici. Čim sam došao, poslije Kairata, osjećao sam kao da sam godinu dana tu. Na svakoj utakmici ima 20,30 tisuća navijača. Ta atmosfera je sjajna. O tome sam pet godina sanjao u Dinamu“, rekao je Ibanez.

Dvije provokacije u svega nekoliko dana

Ibanezu ovo nije prvi puta da podbada bivši klub i navijače, isto je napravio i prije nešto više od tjedan dana.

Podsjetimo, nedavno je izjavio, nakon što je u jednoj prijateljskoj utakmici Zvezde nosio kapetansku traku, koju je nota bene nosio i u Dinamu, kako mu je ipak ova kapetanska traka u Zvezdi draža ili bolje rečeno da je na nju ponosniji.

“Kada su mi članovi stručnog štožera rekli da ću biti kapeten bio sam šokiran… Da, nisam mogao vjerovati u prvom trenutku, pravi šok. Ipak je ovo ogroman klub, ozbiljna tradicija… Ponosan sam, pogotovo što sam predvodio momke koji pišu povijest ovdašnjeg nogometa”, kazao je Ibanez, pa nastavio, “Volim biti stalno sa ekipom… To nas je održalo i u teškom periodu… Ne znam je li to prevagnulo da budem kapetan, ali dobio sam veliko priznanje, jedno od najvećih u karijeri, makar sam traku nosio i u Dinamu”, zaključuje Ibanez.

>>> OVAKO NEŠTO SE NE GOVORI! Riječi Luisa Ibaneza urezat će se u pamćenje svih BBB-ovaca (VIDEO)

 


Komentari