BIVŠA ZVIJEZDA DINAMA: Rekorder se vraća u klub? Pjaca se opet spominje kao moguće pojačanje

Foto: Ivan Klindic / CROPIX

Iako su sve nogometne oči uprte u Katar, neki polako razmišljaju i o siječanjskom prijelaznom roku, a takvih je najviše na Apeninima, jer Talijani opet nemaju svoju reprezentaciju na Mundijalu.

Pa su se tako određeni mediji raspisali i o bivšoj zvijezdi Dinama, Marku Pjaci. Taj 27-godišnjak opet bi mogao promijeniti klub.

Da podsjetimo, u ljeto 2016. prešao je u Juventus, ali sljedeće su mu sezone obilježile teške ozljede i nikad se nije uspio nametnuti. Selio se s posudbe na posudbu, pa je tako ljetos završio i u Empoliju.

Skupio je ove sezone sedam nastupa u Serie A, ali nije upisao nijedan pogodak ni asistenciju. Talijanski novinar Nicolo Schira objavio je ovih dana da bi Pjaca u siječnju mogao potražiti novu sredinu.

“Pjaca bi mogao napustiti Empoli u siječnju. Procjenjuje se da će skratiti posudbu iz Juventusa koji će morati pronaći rješenje za hrvatskog igrača”, napisao je Schira na Twitteru.

Povezivalo ga se s povratkom u Dinamo, sad se opet spominje i nije nemoguće da upravo preko Maksimira opet dokaže svoju vrhunsku vrijednost.

Inače, transfer Marka Pjace i dalje je rekordan na hrvatskom tržištu, jer je s bonusima dosegao iznos od 29 milijuna eura, što je nešto više od 200 milijuna kuna.


Komentari