Bišćan pohvalio igrače nakon pobjede: ‘Puno toga smo pozitivnog napravili u ovoj utakmici’

Igor Bišćan (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Dinamo se pobjednički vratio iz Pule, gdje su igrači Igora Bišćana bez puno problema apstrahirali Istru s tri gola u mreži.

Modri su nastupili u jednom izmiješanom sastavu, u prvih 11 ušli su Kenoko, Brenauer i Mihaljčenko, uz povratnika Emirelija pa je i samog Bišćana zanimalo kako će to izgledati na terenu.

Krajnji rezultat pokazuje kako je Dinamo dobio jako kvalitetnu rotaciju u novopridošlim igračima, a Luka Ivanušec još je jednom pokazao kako je izvrsnoj formi i šteta bi bilo da otiđe iz kluba.

Odlično igrali

“Čestitam svojim igračima za pokazano, odigrali smo odličnu utakmicu i osvojili bodove. Od prve minute smo bili ozbiljni i na maksimalnoj razini, a onda je kvaliteta učinila razliku.

Pitao sam se pored mnogih novih igrača u momčadi kako će to sve skupa izgledati, ali na kraju su svi odlično odigrali. Puno toga smo pozitivnog napravili u ovoj utakmici.

Čestitam i domaćinima na korektnoj utakmici, oni su jednostavno naletjeli na kvalitetnijeg suparnika”, izjavio je nakon utakmice trener Dinama Igor Bišćan.


Komentari