BICIKLISTIČKI SPEKTAKL ZAVRŠAVA U ZAGREBU: Izađite na ulice i pozdravite sudionike CRO race utrke!

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Međunarodna biciklistička utrka CRO race 2019. peti put zaredom prolazi hrvatskim prometnicama u šest etapa! Utrka koja se prethodne četiri godine održavala pod imenom „Tour of Croatia“, završava u nedjelju na zagrebačkom Trgu svetog Marka.

Organizator utrke je tvrtka Top Sport Events na čijem čelu je proslavljeni bivši hrvatski biciklist Vladimir Miholjević.

Zadnja, šesta etapa na rasporedu je 06. listopada, a prolazit će kroz Zagrebačku županiju i vratiti se u Zagreb. Duljina završne etape iznosi 160 kilometara, započinje u Svetoj Nedjelji u 11:05 sati, a završava sa ciljem na Trgu svetog Marka oko 14:45 sati.

Ovim putem pozivaju se svi građani da se pridruže prolasku biciklističke karavane koja će proći kroz Grad Zagreb, pozivaju iz grada.

Posebno se pozivaju djeca, vrtićke i školske dobi, sportske udruge da uveličaju ovu manifestaciju koja je zaista hvalevrijedna jer treba pružiti podršku sjajnim biciklistima koji će proći kroz našu zemlju i promovirati je u svijetu, a ne samo to, već i osvijestiti važnost zdravog kretanja kroz život, a bicikl je uz hodanje najveći prijatelj čovjekovu zdravlju.

Izađimo svi na zagrebačke ulice, glasno i zajedno pozdravimo sudionike CRO race 2019.

Komentari