BEZ POBJEDE U STRASBOURGU: Vukovi nisu mogli protiv agresivnih Francuza

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Cibosi jednostavno nisu uspjeli pronaći pobjednički ritam.

Košarkaši Cibone gostovali su kog SIG Strasbourga kojeg nisu uspjeli pobijediti u 13. kolu Lige prvaka. Utakmica je završila rezultatom 71:56.

Obje momčadi su od početka upisivale malen broj poena. Nakon prve četvrtine rezultat je bio samo 15:9, a takav ritam se i nastavio do kraja poluvremena. Ipak, domaćini su bili puno agresivniji od samog početka što im je donijelo vodstvo tijekom cijele utakmice.

Vukovi su imali odličnu priliku krajem druge četvrtine, približili su se na samo 3 koša razlike, ali nisu iskoristili pad koncentracije kod Francuza za prelazak u vodstvo. Do kraja utakmice moglo se vidjeti dosta propuštenih prilika i promašenih šuteva šro je Strasbourgu zagarantiralo zasluženu pobjedu.

U redovima Cibone najbolji je bio Reynolds s 15 poena, a slijedi ga Žorić, koji se nedavno priključio momčadi, s 12 poena.  Trener Damir Mulaomerović nije bio zadovoljan svojim dečkima:

 

“Ekipa Strasbourga je bila vrlo agresivna večeras i pokazala je koliko im je potrebna ova pobjeda. Igrali su puno agresivnije nego prvu utakmicu u Zagrebu. Ne mogu biti nezadovoljan s učinkom svoje momčadi s obzirom na probleme u putovanju koje smo imali na povratku iz Skopja i zbog kojih smo izgubili dva dana za trening. Imali smo šansu vratiti se u utakmicu s nekoliko brzih lopti i otvorenih šuteva. No, večeras je ekipa Strasbourga bila bolja, dok mi jednostavno nismo uspjeli pronaći ritam”.

Na trenera se nadovezao i Paolo Marinelli: ” Bila je teška utakmica. Imali smo par prilika da se vratimo u igru, ali nažalost nismo uspjeli. Moramo ići dalje i naučiti iz naših pogrešaka”.


Komentari