BEBEK SUSPENDIRAN! Kroz nekoliko dana stići će i konačna kazna za suca

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez suspendirao je suca Ivana Bebeka. A kroz nekoliko dana trebala bi se donijeti odluka o kazni zbog audiosnimke koja je procurila u javnost.

Bebekov istup u međuvremenu su osudili i Hrvatsko novinarsko društvo, njegove kolege te pojedini mediji.

Bebek će se dakle očitovati u sljedećih sedam dana i onda će stići konačna presuda.

“Nakon objavljene snimke, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je suca Ivana Bebeka Disciplinskoj komisiji koja je na današnjoj sjednici donijela odluku o pokretanju disciplinskog postupka te suspendirala Bebeka do donošenja odluke o eventualnoj kazni. Disciplinska komisija zatražila je očitovanje Ivana Bebeka o ovom predmetu te će idućega tjedna na novoj sjednici donijeti odluku u ovom slučaju.”, objavio je HNS na svojim stranicama.

Bebek je nakon dvoboja 10. kola HNL-a kojeg je za vikend sudio na Poljudu, u privatnom razgovoru vrijeđao Hajdukove navijače i splitskog novinara Blaža Duplančića nazivavši ga “štenetom” i “smećem”. Dotaknuo se i tog spornog trenutka iz 9. minute između Livaje i De Haasa kada nije dosudio kazneni udarac, rekao da hajdukovci “mijauču” te da bi najbolje bilo u svaku utakmicu krenuti s 2:0 za Hajduk da se to spriječi.

Veliki problemi za uglednog suca, sad će se očitovati, a onda će biti poznata i konačna kazna…


Komentari