BARCELONA U LIGI PRVAKA POPUT DINAMA! Evo što su postigli

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Poraz Barcelone u drugom kolu Lige prvaka svrstao je momčad iz Španjolske u ekskluzivno društvo s BATE Borisovom i Dinamom iz Zagreba i Benficom.

Momčad iz Katalonije loše je ušla u sva natjecanja u kojima nastupa, a posebno šokira podatak iz Lige prvaka. Barcelona, naime, još uvijek nije uputila udarac u okvir gola.

Podsjetimo, Barcelonu je u prvom kolu rutinski pobijedio Bayern (3:0) na Camp Nou, da bi u sljedećem kolu doživjeli poraz od Benfice u Portugalu.

Dinamo primio gol manje

U te dvije utakmice Barca je primila šest golova bez ikakve šanse da ugrozi protivničkog vratara, a ovim su igrači iz Barcelone izjednačili rekord Lige prvaka, ali onaj negativni.

Naime, samo su Barcelona, BATE Borisov, zagrebački Dinamo i Benfica uspjeli u posljednjih 15 godina odigrati prva dva susreta u Ligi prvaka bez šuta u okvir gola.

Dinamo 2016. godine u susretima protiv Seville i Juventusa nije uputio niti jedan udarac u gol i izgubili su 1:0 i 4:0, ali su za razliku od Barce primili gol manje.

Da stvari budu još gore za Barcelonu, i Dinamo i BATE Borisov i Benfica su nakon poražavajućeg starta završili kao posljednji  u svojim grupama, a ostaje vidjeti što će se dogoditi kultnom španjolskom klubu.


Komentari