BARCELONA SE ZALJUBILA U HRVATSKOG TALENTA! Došli na utakmicu Dinama samo kako bi njega vidjeli!

Foto: Screenshot Youtube
Na radaru Barcelone prije nekoliko mjeseci našao se Marko Bulat, ali je transfer spriječila globalna pandemija. Bulat je Šibenik zamijenio Dinamom, a Barca je našla novog Šibenčanina u ‘kojeg se zaljubila’.

S toga su Barcini predstavnici ponovno posjetili Hrvatsku. Utakmicu na Šubićevcu između Šibenika i Dinama pratio je i Jose Mari Bakero. Bivši veznjak Barcelone, a koji je s Furijom igrao Svjetsko prvenstvo i Euro, došao se uvjeriti u potencijal Nike Raka.

Riječ je o veznjaku, U19 kapetanu reprezentacije, a koji drži vezni red Šibenika zajedno s Marijom Ćurićem. Ustalio se u momčad, sve je konstantniji, sa sve manje oscilacija primjerene mladim igračima.

Pretrpio strašnu tragediju

Ovo ljeto proživio je veliku tragediju, ostao bez majke koja je iznenada preminula, a koja je tek nekoliko dana ranije nazočila s Nikom prilikom potpisivanja 3 – godišnjeg ugovora sa Šibenikom.

“Svoju golemu, neutješnu bol liječio je treninzima i utakmicama tražeći od trenera da se vrati terenu samo nekoliko dana nakon tog ogromnog šoka.”, otkrivaju Sportske novosti.

Ove sezone Raka su već gledali predstavnici Manchester Cityja, a prati ga i Bešiktaš koji bi navodno odmah želio Raka vidjeti u svojim redovima već ove zime. Osamnaestogodišnji veznjak protiv Dinama je odigrao vrlo solidnu utakmicu, osim samog početka kada su Mišić, Bulat i Petković bili nadmoćniji, Niko je u nastavku susreta bio sve sigurniji, mirniji na lopti što mu je najveća prednost.

Trenutna vrijednost po transfermarktu mu je 100.000 eura, ali kada se uskoro ažuriraju podaci cijena mladog veznog igrača zacijelo će višestruko porasti. Slično kao i sa Markom Bulatom, kojeg je prošle zime Dinamo kupio od Šibenika za 2,5 milijuna eura.

Komentari