ARENA ĆE OPET GORJETI! ‘Rukomet kakvog ćemo gledati u Zagrebu bit će magnet za gledatelje’

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

U Beču je održan ždrijeb skupina rukometne Lige prvaka. Plinare su zapala dva najveća favorita cijele Lige prvaka, PSG i Barcelona, ali u izbjegli su Kiel iz osmog šešira, pa i Porto, a dobili Celje i Elverum za protivnika. Od kojih su, realno, bolji.

Trener PPD-a Branko Tamše ne sumnja u sposobnost svoje momčadi: “Vrlo zanimljiva skupina. Jasno je da dvije ekipe odskaču kvalitetom. To su PSG i Barca. Sa svim ostalima možemo se nositi. Naravno, pod uvjetom da smo kompletni i zdravi”, rekao je.

Zagrebašima će ova skupina vjerojatno biti vrlo zanimljiva. Iako je teško očekivati pobjede protiv Barce i PSG-a, lako je moguće da Zagreb svlada sve ostale protivnike skupine ili, u najmanju ruku, remizira s nekima od njih poput Pick Szegeda ili Flensburga koji su, iako iznimno jaki, viđeni i u lošijim epizodama gdje su znali ne polučiti očekivani rezultat. Čak i ako se dogodi da protiv Szegeda i Flensburga ne budu toliko uspješni, teško da im ostali protivnici mogu stvoriti prevelike probleme te je stoga realno za očekivati da će momčad Branka Tamše u najgorem slučaju završiti na petom mjestu skupine što im i dalje donosi prolazak u “knock-out” fazu natjecanja.

“Imamo nekoliko različitih stilova i načina igre, od danskog i norveškog, do španjolskog s Cindrićem i francuskog s braćom Karabatić. Tu su i dobri stari znanci Pick Szeged i Celje bez kojih, izgleda, ne možemo proći sezonu, a da se ne sretnemo. Sve respektiramo, ali se nikoga ne bojimo. Sve te velike ekipe su magnet za publiku i zato vjerujem da će Arena biti stalno puna i nositi nas do dobrog rezultata.”, prokomentirao je Tamše.


Komentari